Jump to content

Vasileios_N

Members
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

About Vasileios_N

Recent Profile Visitors

707 profile views

Vasileios_N's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Ποια αμορτισερ και ελατηρια φοραει το polo εκδοσης r line ξερει καποιος μηπως ?
  2. Ωραια, ευχαριστω φιλε μου, αυτο ηθελα να ξερω !!!
  3. Ναι, αυτο στο R-Line αναφέρομαι..
  4. Ερωτηση. Ειδα ενα πολο σημερα οχι το R αλα το απλο και μου φανηκε οτi ειναι καπως στενο και σκεφτηκα οτι ισως δεν θα χώνεται καλα στις στροφες. Εχει οδηγήσει κανεις το πολο R να μου πει συγκριτικα με το c2 Vtr citroen ποιο εχει καλητερα κρατηματα. γιατι το οδηγησα το c2 και νομιζω οτι επειδη ειναι ποιο φαρδύ οτι αυτο παιζει να εχει καλύτερο κρατημα. το R polo ειναι πολυ διαφορετικο απο το απλο ας πουμε σίγουρα εκτως απο τις 16αρες εχει και ποιο φαρδια λάστιχα που αυτο σημαίνει αυτομάτως καλύτερα κρατηματα απο του c2 vtr ?
  5. Ερωτηση. Ειδα ενα πολο σημερα οχι το R αλα το απλο και μου φανηκε οτi ειναι καπως στενο και σκεφτηκα οτι ισως δεν θα χώνεται καλα στις στροφες. Εχει οδηγήσει κανεις το πολο R να μου πει συγκριτικα με το c2 Vtr citroen ποιο εχει καλητερα κρατηματα. γιατι το οδηγησα το c2 και νομιζω οτι επειδη ειναι ποιο φαρδύ οτι αυτο παιζει να εχει καλύτερο κρατημα. το R polo ειναι πολυ διαφορετικο απο το απλο ας πουμε σίγουρα εκτως απο τις 16αρες εχει και ποιο φαρδια λάστιχα που αυτο σημαίνει αυτομάτως καλύτερα κρατηματα απο του c2 vtr ?
  6. Μου φενονται περιεργα αυτα που διαβαζω τωρα και δε μπορω να καταλαβω.. Δες αυτο το polo tdi του 15΄με 17'' ζαντες.. και σε επίσημη παρουσίαση οχι οτι νάνε. Για καποιο λογο δε μπορω να ποσταρω ουτε εικονα ουτε βιντεο απο youtube
  7. Να το χαμηλωσω αποκλείεται. Απλα μοναχα θα το παραγγείλω με τις σπορ αναρτησεις. Δλδ θα κοπανάει πολυ ακομα και αν δεν το χαμηλώσω ?
  8. Παιδια σκεφτομαι το πολο του 16 και λεω να το παρω με 17αρες. καλα θα κανω? αποτι καταλαβαινω θα χασει λιγο σε ρεπριζ?? το 1.4 τδι 105 αλογα θα παρω και μετα μαλον θα του βαλω steinbauer.. ισως.. το θεμα ειναι οτι σκεφτομουν για 18αρες!!!
  9. Οταν λες μαμα εννοεις την σπορ που χαμηλώνει με το κουμπακι το αμαξι η αυτη ειναι αλλη. επισης οταν πατας το κουμπακι παίζουν και τα RPM σε υψηλοτερους ρυθμους αμεσως η αυτο ρυθμίζεται απο το μενου στην οθονη ? Ξερεις ?
  10. Φιλε μου να σε ρωτησω? Τουχεις βαλει module η το σκέφτεσαι? Sent from my GT-N8000 using Tapatalk
  11. Τα πολο με τις σπορ αναρτησεις απο το εργοστασιο ποιας μαρκας εταιρειας φοράνε? Τα καινουρια μοντελα απο το 15 και μετα. Sent from my GT-N8000 using Tapatalk
  12. Ποιες αναρτήσεις φοράει το πόλο ?
  13. Υπαρχει επιλογη προαιρετικα ταχυτητων στο τιμονι? Η οχι στο πολο tdi Sent from my GT-N8000 using Tapatalk
  14. Τον μαρτιο-απριλιο ερχεταιιιιιιιι....
  15. Θελω να παρω το Polo που 2016 1.4 tdi με τα 105 αλογα αλα το σκεφτομαι διοτι διαβαζω οτι τα polo βγαζουν το προβλημα του σβησιματος ακομη και με το DSG. Ισχύει το πρόβλημα αυτο με τους ντιζελοκινητηρες και του '15 η μονάχα τα προηγούμενα μοντελα εχουν το πρόβλημα αυτο ?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.