Jump to content

mk5fsi1.6

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

About mk5fsi1.6

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Δεν έχει οριστεί
  • Νομός
    Μη ορισμένος

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

mk5fsi1.6's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

1

Reputation

  1. Παιδια εγω δν θα βάλω φωτο γιατί ειμαι stock αλλα δειτε ενα βιντεο στο youtube με τιτλο vw golf black n yellow bastard! Ετσι θελω να το κάνω :-Ρ το κιτρινο ραψιμο στο τιμονι ειναι το κερασακι στην τουρτα! Παρτε ιδέες οποιος δν το έχει δει είναι must!
  2. Εννοούσα το περιατροφικο. Αν σ κολησει το κρατας παρατεταμενα σε μια θεση για να κλεισει σε περίπτωση π μπλοκαρει π.χ. απο καποιο εμπόδιο. Αν σ κολησει ενερφοποιειται αυτοματα μηχανισμος π την ανοίγει τερμα πισω λαι μετα δν κλεινει. Για αποφυγη ατυχηματος. Θα το δεις ατο βιβλιο του.
  3. Εμενα μια μερα η οροφή στα 45000 χωρίς λογο εκει π την άνοιξα ακουστηκε ενας θόρυβος σαν να μπλοκαρει κατι μεσα και ακινητοποιηθηκε. Την εκλεισα με force control οπως λεει να το κανεις στο βιβλιο με το κουμπι πατημενο και απο τοτε δν ανοιγει προς τα πισω μονο στην λειτουργιαε κλίση. Δεν το εχω ψαξει απο τότε πιστευοντας οτι θα ειναι υψηλο το κόστος και δεν θελω να βγαζω και ταπετσαρίες. Εχει τυχει σε κανεναν κατι παρόμοιο μηπως ειναι κατι απλο; με ντιζα ειναι μεσα ;
  4. Πολυ καλο! Δεν θα το επιχειρήσω βέβαια γιατι θα τα κανω μαντάρα στάνταρ. Μπραβο ομως για το αποτέλεσμα.
  5. Ετσι το σκεφτηκα και εγω. Καλυτερα εργοστασιακο παρα ενα σκασμο λεφτα και να μην ειμαι και σιγουρος σε κινητήρα π δν ειναι και πολυδοκιμασμενος σε πειραγματα. Απο την αλλη το λυπαμαι το αμαξάκι να το δωσω ειναι αριστο! Ευχαριστώ παντως ολους μ δωσατε μια γραμμη σκεψης!
  6. Οποτε καλυτερα να το πουλησω για κανα gt [emoji2]
  7. καλο το συγκεκριμένο ποστ μεχρι εκει π ειπες και εσυ γιατι μετα ξεφευγει πολύ στο φτιάξιμο :-Ρ πολυ ωραιο ομως. κατι τέτοιο ψαχνω και εγω να παρω 20-30 αλογάκια να γινει λιγακι πιο νευρικό. ενδεικτικα κοστος για ενα τετοιο προγραμμα ξέρουμε μαζι με τα παρελκόμενα; είμαι λιγο άσχετος στο θεμα.
  8. Καλησπέρα οπως γραφει και ο τιτλος εχετε να προτεινετε καμια βελτίωση για λιγα αλογα παραπάνω; δν ψαχνω τιποτα υπερβολές απλα να θελω μα μαθω τι επιλογές υπάρχουν καθώς μονο για tsi ακούω βελτιώσεις και το συγκεκριμένο π εχω ειναι σε άριστη κατάσταση και δν σκέφτομαι να το αλλάξω. ξέχασα να αναφερω ότι εχω το 6ταχυτο sportline με τα 116 .
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.