Jump to content

Ioannis Kakavas

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

About Ioannis Kakavas

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Αττικής - Ιλίου
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 6

Ioannis Kakavas's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Νίκο ΟΚ είχες δίκιο, απλά το διερεύνησα λίγο παραπάνω. Για το χρονικό διάστημα μεταξύ των εκκινήσεων τι προτείνεις ?? Φυσικά οι 15 ημέρες είναι καλύτερες από τις 30 ή 40 αλλά και οι 40 είναι το ίδιο ασφαλείς στα θέματα που συζητάμε. Τι προτείνεις ???
  2. Μάλλον ο Τασος έχει δίκιο. Εμένα με έπεισε. Αν δεν κινούνται τότε είναι σχεδόν σίγουρο οτι θα παραμορφωθούν. Όμως κάθε 4 ή 5 εβδομάδες εκτιμώ οτι είναι ασφαλές. Οχι κάθε 15 ημέρες.
  3. Το χρονικό διάστημα είναι απροσδιόριστο από τώρα. Αλλά 1 χρόνος σίγουρα. Μπορεί και λίγο περισσότερο από 1 χρόνο.
  4. Καλά κατάλαβες. Το αυτοκίνητο δεν πρόκειται να κινηθεί για αρκετό διάστημα. Αν επρόκειτο να κινηθεί δεν υπήρχε θέμα. Ο προβληματισμός μου προκύπτει εξ αιτίας της προβλεπόμενης μακράς ακινησίας του GOLF. Πως θα επηρεαστεί από αυτή την ακινησία, η συμπεριφορά του χειρόφρενου αν μείνει ''επάνω'' ?? Τα υπόλοιπα, βαλβολίνες, λαστιχάκια, τσιμούχες κλπ ??? Πολύ καλή η ιδέα για λίγο παραπάνω αέρα στα λάστιχα
  5. Νίκο νομίζω οτι το πρόβλημα δεν είναι στο συρματόσχοινο αλλά στα ταμπούρα ή στον δίσκο που σφίγγει το χεορόφρενο. Το συγκεκριμένο μοντέλο τι έχει?? Δεν ξέρω γι αυτό ρωτάω
  6. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Πάντως το δικό μου θα έχει ελαφρά κλίση ως προς το οριζόντιο. Θα το ακουμπήσω στον τοίχο... Η μπαταρία σου ήταν συνδεμένη κανονικά 1 χρόνο και δεν την έβαλες καθόλου μπροστά???
  7. Εχει κάποιος πληροφορίες σχετικά με το αν πρέπει ή/και είναι καλύτερο να μείνει το χειρόφρενο κάτω σε περίπτωση που το αυτοκίνητο μείνει για πολύ καιρό παρκαρισμένο ??
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.