Jump to content

Λιακ

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Λιακ

  1. Καταρχήν ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Το έψαξα το θέμα.Οι αναρτήσεις μου είναι όντως Monroe και έχουν κοντά 400 Ε η μία συνεπως αλλάζω σετ και πάω στα 800 E.Για την ώρα δέν θα κάνω τίποτα καθώς μου είπαν ότι αν και όταν προχωρήσει το πρόβλημα θα μου βγάλει ένδειξη.Στην λύση για aftermarket δεν θα πάω καθώς βγάζεις με πατέντα εκτός το ηλεκ/κο σύστημα κάτι που δεν μου αρέσει.Όταν έρθει εκείνη η στιγμή θα ψαχτώ μήπως επιδιορθώνεται (πράγμα λίγο δύσκολο αλλα αξιζει η προπάθεια) ειδάλλως κάνω την καρδιά μου πέτρα και τα αλλάζω..
  2. Καλησπέρα σας. Θα ήθελα μια βοήθεια. Πριν τρία χρόνια έπεσα σε μια απο τις ελάχιστες λακούβες και τομές των καταπληκτικών οδοστρωμάτων της χώρας μας,απότομα και η πρώτη ένδειξη ζημίας που είχα ήταν στα ελαστικά(έβγαλε καρούμπαλο).Έπειτα τώρα παρατηρήσαμε στο πλυντήριο ότι τρέχει λάδι στην πίσω αριστερή μπουκάλα.Έχω το tiguan 1.4 r-line,με ρυθμζόμενη ανάρτηση(comfort,normal,sport) η οποία ονομάζεται χωρίς να είμαι σίγουρος dcc όπως διαβασα και εδω μέσα. Παρακαλώ ανν θα θέλατε να μου πείτε, εφόσον γνωρίζετε, πόσο κοστίζει η αλλαγή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  3. Μήπως ξέρεις κάποιο κατάστημα στην Πτολεμαίδα με αυτή την τιμή ; Sent from my iPhone using Tapatalk
  4. Όπως του φίλου παραπάνω.235/50/18 Sent from my iPhone using Tapatalk
  5. Καλησπέρα.Διάβαζα τις αναρτήσεις σας καθώς ενδιαφέρομαι και εγώ για αλλαγή ελαστικού και έχω ακριβώς αυτά που ζητάει ο φίλος παραπάνω..Το αυτοκίνητο φορούσε από την εταιρεία τα Dunlop Sp Sport 01 και μου φάνηκαν πολύ καλά.θέλω να τα ξαναβάλω.Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε για το κόστος?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.