Jump to content

roomster_man

Members
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by roomster_man

  1. Οχι δεν έκανα δυναμομέτρηση . Αναφέρω πιο πάνω τις εντυπώσεις μου, αξίζει με χίλια έγινε πολύ πιο άνετο-απολαυστικό. Για τη κατανάλωση δεν έχω εικόνα ακόμα γιατί κυκλοφορώ πολύ με τη μηχανή . 
    Πιο πρόσθετο της protec σου σύστησε και κάθε πότε;

    Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk



  2. Στη Θεσσαλονίκη μπήκε το πρόγραμμα (group tech λέγεται ο αντιπρόσωπος της revo) .
     
    Οδηγίες γενικές μου έδωσε για τα diesel , για προσθήκη protec τακτικά και για αλλαγή λαδιών στις 7500χλμ. Προσωπικά δε συμφωνώ και δε πρόκειται να το κάνω, αλλά σίγουρα όποιος το κάνει κακό δεν κάνει. 
     
    Μου έκανε εντύπωση οτι σε 15 λεπτά είχαμε τελειώσει! Εγγύηση καλής λειτουργίας και εγγύηση του εγκεφάλου δίνουν για 2 έτη, εγώ ελπίζω να μη βγάλει γενικά προβλήματα γιατί μετά τρέχα βγάλε άκρη... 


    Καλησπέρα.
    Έκανες δυναμομέτρηση πριν και μετά;
    Το protec είναι εταιρεία με πολλά πρόσθετα. Πιο σου είπε να βάζεις και κάθε πότε;
    Πες μας και τις εντυπώσεις σου απο το γκάζι καθώς κι αν είδες διαφορά στην κατανάλωση. :)

    Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

  3. Το polo νομίζω πως έχει 2 φίλτρα πετρελαίου. Πάντως αλλαγή κάθε 50.000 χλμ είναι πολλά. Εγώ αλλάζω φίλτρο πετρελαίου κάθε 15.000 χλμ. Το συγκεκριμένο αντιβακτηριδιακό άρχισα να το βάζω κι εγώ μετά από τα 60.000 κάθε 7.500 χλμ που κάνω sevice. Κάνει κάποιο μπούκωμα κάποια στιγμή αλλά είναι στιγμιαίο και μετά όλα κομπλέ.

    Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

  4. Μην εμπιστεύεστε και πολύ την "αξιόπιστη" ADAC. Άλλωστε μην ξεχνάτε ότι είναι το Γερμανικό ΚΤΕΟ. Όντως έβγαλαν αναβαθμισμένη την ιπποδύναμη αλλά με τι κόστος? Γιατί δεν προχώρησε με ταχύτητα η αναβάθμιση ιδιαίτερα στα μοντέλα που θέλουν μόνο ένα update? Κάποια στιγμή ψάχνοντας βρήκα αυτό το άρθρο.

    http://www.ereportaz.gr/i-volkswagen-kathusterei-tin-anaklisi-logo-neou-problimatos/

    Τα σχολια δικά σας...

    Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

  5. Σε πιο εύρος μπαίνει μπροστά η τουρμπίνα? Λογικά γύρω στις 1600 στροφές όπως και το δικό μου. Επίσης παίζει ρόλο το κιβώτιο αλλά και η χαρτογράφηση κινητήρα.

    Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

  6. αναβε, αλλα εσβηνε παρα πολυ γρηγορα. επρεπε να εχεις τα ματια σου εκει για να το δεις

    μπλε δεν εχω δει ποτε το σηματακι της προθερμανσης. η αληθεια ειναι πως οχι. το κανει με το περασμα του χρονου και μονο το χειμωνα και οταν εχω 1 2 μερες να το βαλω μπρος

     

    νομίζω πως το λαμπάκι της προθέρμανσης είναι μπλε χρώμα. το κίτρινο είναι έλεγχος κινητήρα και το βγάζει πάντα όταν γυρνάμε το κλειδί. επειδή όμως δεν έχω το βιβλίο μπροστά μου και είναι καιρός που το έχω διαβάσει ας μας βοηθήσει όποιος το θυμάται καλύτερα.

  7. οσο ηταν το αυτοκινητο μου πολυ καινουργιο δεν ειχα δει ποτε το λαμπακι της προθερμανσης. μαλιστα μου ειχε κανει εντυπωση, αφου σκεφτηκα επειδη ειναι καινουργιας τεχνολογιας μηπως δεν εχει κιολας. φετος το χειμωνα το ειδα να αναβει που το αμαξι εκλεισε 3 χρονια. οταν κανει κρυο το πρωι μπορει να μεινει αναμμενο 1 με 2 η το πολυ 3 δευτερολεπτα

     

    αν θυμάμαι καλά το βιβλίο ανάβουν τα δυο κυκλάκια σε χρώμα μπλε και όχι το φυσιολογικό κίτρινο και πρέπει να περιμένεις μέχρι να σβήσει για να γυρίσεις μίζα . δεν αναρωτήθηκες γιατί άρχισε να το κάνει ξαφνικά? κάποιοι σε επαγγελματικά αλλάζουν τον αισθητήρα προθέρμανσης νομίζω.

  8. Αν θυμαμαι καλα ειχα βαλει απο βενζιναδικο της Tune up κανα 5ευρο εκανε αλλα δεν ειμαι και σιγουρος... υπαρχει και VW κανε καμια ερωτηση σε μαγαζι με λιπαντικα η και σε κανα μεγαλο βενζιναδικο!!!

     

    σε τι αναλογία?

  9. ασχέτως dsg που είναι διαφορετική η φιλοσοφία του κιβωτίου, είναι πολύ επικίνδυνο το θέμα με το σβήσιμο του κινητήρα. το παρατήρησε και ο κολλητός μου που πήρε ένα εξυπηρέτησης πελατών για μια περίπου ημέρα. είμαι σίγουρος ότι είναι θέμα του αυτοκινήτου διότι ξέρω πολύ καλά πως οδηγεί. δεν είναι δυνατόν σε στροφή τετραγώνου να κατεβάζεις από 3η σε 2η σχέση και να σβήνει. το ίδιο και σε διασταυρώσεις. μην περιμένετε πότε θα το φτιάξουν. δε δικαιολογείται σε καινούργιο αυτοκίνητο. να πιέσετε την kosmocar μέσω της εξυπηρέτησης πελατών. είμαι σίγουρος ότι πολύ σύντομα θα δοθεί λύση ειδικά αν τους πιέσετε.

    • Like 1
  10. έχει δει κάποιος να του ανάβει το λαμπάκι της προθέρμανσης πριν το βάλει μπροστά? αν ναι σε τι θερμοκρασία περίπου?

     

    εγώ μέχρι 0 περίπου δεν έχω δει τίποτα, βέβαια ούτε πάω πολύ βουνά αλλά ούτε και μένω πολύ βόρεια...

  11. Ναι εμενα ειναι το 1.2 TDI αλλα ΔΕΝ ειναι bluemotion.... χιλομετρα εχω 52.000 και δν μου εχει βγαλει τπτ απο βλαβες αλλα βαζω μονο shell και BP( ρωτησα ταριφες που ειναι χρονια στα πετρελαια και μου ειπαν μονο αυτα να εμπιστευομαι) και καθε 10.000χιλ βαζω καποιο καθαριστηκο!! τωρα αν εχει EGR η DPF δεν το γνωριζω!! μπορω καπου να το δω??

     

    τι καθαριστικό βάζεις και σε τι αναλογία?

  12. Καλημέρα σας,

     

    Θέλω τα φωτα σας γτ οι αντιπροσωπίες θα με τρελάνουν.

    Θέλω να κάνω το service των 30.000km και μου είπαν τα εξης:

     

    Karenta-Gratsias:

     

    400Ε σύνολο με αλλαγη λαδιών, φιλτο λαδιου,αερα,καμπινας,πετρελαίου.

     

    Φιλοσίδης:

     

    130E σύνολο με αλλαγή μόνο λαδιών και φίλτο λαδιού. Μου είπαν οτι δεν χρειάζεται τιποτα άλλο στα 30.000 και τους ρώτησα πάρα πολλές φορές αν είναι σίγουροι.

     

    Τι λέτε?

     

    (Προφανώς τα 400 τα θεωρώ εξωφρενική τιμή έτσι και αλλιώς)

     

    Γύρω στα 130 χρεώνουν στις αντιπροσωπείες. Από περιέργεια θα ξαναέπαιρνα τηλέφωνο και θα ρωτούσα να μου κάνουν ανάλυση των 400 ευρώ. Έτσι για να γελάσουμε ή να κλάψουμε.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.