Jump to content

antonistouran

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by antonistouran

  1. Δεν αναβοσβηνει απλα δεν περπατάει μένει νεκρό κσι ανεβάζει στροφές μέχρι κόφτη.θα δω το βιβλιο σερβίς του γερμανού .πρεπει να ηταν λιζινκ..
  2. Δεν παει πουθενά.ανάβει κλειδί και τίποτα.πέρνει μπρος αλλά δεν κουμπωνει .στην αρχή το εσβηνα το βάζα παλι μπροστά και όλα καλά,χθες πήγα να το βάλω μπροστά για να πάω για την ανάκληση στην κοσμοκαρ και δεν πηγενε.το φορτωσα στην οδική.το διαγνωστικό στην αρχή έδειχνε κάτι για πειεση .μηδενίσε βλάβες και τίποτα.έχω την εντύπωση πως στην τελευταια αλλαγή είδα κάτι λάδια στο σαζμαν ,μπορεί να έχει χασει λάδια απο κάπου??? Το έχω 35.000 εγώ δεν ξέρω πριν..
  3. Για σας φιλοι είμαι νεο μέλος.έχω και εγώ ενα θέμα με τον εγκέφαλο του dsg7 και ενω είναι στη ανάκληση η κοσμοκαρ Κοζάνης μου λέει οτι η εταιρεια δεν έχει κάμπια ευθυνη για την ζιμια ,λόγω χιλιομέτρων270.000 μοντελο 2011 .το αυτοκινητο είναι ταχι..επικοινωνισα με τα κεντρικα της κοσμοκαρ και περιμένω νέα.μήπως μπορω να κάνω κάτι περισότερο????φώτα παιδιά... Ευχαριστώ εκ των προτέρων γιατί και αυτό το εκανα διαβάζοντας σχετικα στο φόρουμ.. Για σας φιλοι είμαι νεο μέλος.έχω και εγώ ενα θέμα με τον εγκέφαλο του dsg7 και ενω είναι στη ανάκληση η κοσμοκαρ Κοζάνης μου λέει οτι η εταιρεια δεν έχει κάμπια ευθυνη για την ζιμια ,λόγω χιλιομέτρων270.000 μοντελο 2011 .το αυτοκινητο είναι ταχι..επικοινωνισα με τα κεντρικα της κοσμοκαρ και περιμένω νέα.μήπως μπορω να κάνω κάτι περισότερο????φώτα παιδιά...
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.