Jump to content

PanosK

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

About PanosK

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Αττικής - Ηλιούπολης
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

PanosK's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. ευχαριστω για την απαντηση! παντως κοιταω και το 1,6..ειναι πιο ολοκληρωμενο αυτοκινητο αλλα εχω ακομη πολυ ψαξιμο! μεχρι 8 λιτρα εντος πολης με οικονομικη οδηγηση(συνεχεις αλλαγες το πολυ μεχρι 2800στροφες ) για μενα ειναι παρα πολυ καλα!
  2. σαφη απαντηση δεν εχω παρει απο κανεναν για το 1,4 σε αυτο που ρωτησα.. υποθετικα οτι θα καιει λιγοτερο απο το 1,6 fsi ειναι ακυρο να το συζηταμε...στην πραξη παιζουν και αλλα πραγματα ρολο.. εγω εχω δει οτι το εντος πολης (ΟΧΙ ΣΚΙΣΙΜΟ) σε μικρες ταχυτητες παιζει στα περισσοτερα αυτοκινητα ενα λιτρο πανω απο την ονομαστικη ήτοι 8,3 εργοστασιακο αρα 9,3 πραγματικο... επισης το απλο μοτερ(υποθετο απο το golf προηγουμενης γενιας) δεν εχω ιδεα αν θα καιει λιγοτερο
  3. εχω κοιταξει και 4 αρια αλλα νομιζω οτι σχεδιαστικα δειχνει παλιο πλεον... παιδια ταφος ξεταφος θα εχω ενα πολυ καλο αυτοκινητο αθορυβο και ως ενα βαθμο αξιοπιστο..μακαρι να μπορουσα να παρω ενα 122αρι που θα ειναι το ιδανικο αλλα η χρηματικη διαφορα ειναι μεγαλη για τα δεδομενα μου. πιο πολυ με αγχωνει η καταναλωση και παρα το γκαζι..θα απογοητευτω αν πηγαινω Βουλιαγμενης με 70-80 και μου καιει 9,0 - 9,5 λιτρα..θελω να κανω τη δουλεια μου με ασφαλεια και χωρο.δε θα κανω κοντρες(για την ωρα.!) το εχω σκεφτει και το diesel αλλα δε βρηκα κατι που να αξιζει και τα περισσοτερα σε αυτα τα χρηματα ειναι εισαγωγης και κακομεταχειρισμενα. p.s:αυτο με τα 1,4 που εχω δει ειναι οτι αυτα με τα 90 γραφουν fsi και πισω και στο μοτερ ενω τα αλλα (1,4 απλα)δεν γραφουν τιποτα.βρηκα ενα στο car αλλα μετα απο λιγο εξαφανιστηκε-πουληθηκε!!
  4. ευχαριστω για τις απαντησεις αλλα θα ηθελα να το περιορισουμε το θεμα στους κινητηρες που ανεφερα... για μενα το ιδανικο ειναι το 122 αρι αλλα τα δινουν πολυ πιο ακριβα οποτε το εχω απορριψει.. 140 αρι 170αρι για κανενα λογο..οποιος καταλαβε καταλαβε.παιρνεις 1,8 tfsi κατα τη γνωμη μου. στο θεμα μας .. ποσο πιο αργο ρε παιδια το 1,4 σε σχεση με αυτο που οδηγαω??εχω punto 1,2 με 80 αλογα..ναι ειναι πιο ελαφρυ αλλα οταν βγεις να προσπερασεις τα ιδια σκατα ειναι! το θεμα μου ειναι να παρω ενα καλυτερο αυτοκινητο και ΟΧΙ γρηγοροτερο.(για την ωρα) αλλα αν το 1,4 και εντος πολης απο 8,5 μεχρι 9,5 αναλογως τους ποδιου δεν αξιζει καθολου νομιζω.. προφανως τα μεγαλυτερα θα καινε λιγοτερο αλλα εχουν και μια διαφορα τιμης για να τα αγορασεις! sorry αν το κουραζω λιγο αλλα η βενζινη ειναι σημαντικο θεμα για την επιλογη..
  5. καλησπερα επειδή δεν θελω να ανοιγω νεο θεμα θα ξεθαψω αυτο!! εχω μπερδευτει με αυτα που διαβαζω για τα 1,4 fsi και για τα 1,6 fsi.. ΔΕΝ με νοιαζει για την εθνικη ή την παραλιακη χωρις κινηση...ξερω οτι αυτα μπορεις να τα ριξεις.... εγω θελω να μου πεις καποιος καταναλωση για τα ανωτερω εντος πολης 1η 2α 3η με ελαφρυ ποδι και με βαρυ ποδι.εκει φευγει η βενζινη ενδιαφερομαι να αγορασω 1 απο τα δυο και ψαχνομαι. σας ευχαριστω εκ των προτερων.. p.s αν το 1,4 θελει 100αρα και καει 9,1 εντος πολης και ειναι και ψοφιο...το απορριπτω σαν επιλογη ΧΘΕΣ!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.