Jump to content

Nordic

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

About Nordic

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Αττικής - Αθηναίων
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 6

Nordic's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

1

Reputation

  1. Τους πολους τους εβγαλα και εγω και δεν αλλαξε κατι. Ισως αυτο που μου ειχες προτεινει με το να το αφησω χωρις ρευμα για κανα δυο ωρες , να ηταν και η λυση. Χωρις να ειμαι γνωστης του αντικειμενου πιο πολυ για κανα restart μου κανει και οχι για προγραμματισμο. Αν σας λεει κατι , παρατηρησα οτι το ρολοι ειχε χασει την ωρα αλλα το ραδιο δεν ειχε χασει τους σταθμους. Μπορει απλα να εβγαλε το καλωδιο που συνδεει το κοντερ και να το ξανακουμπωσε...που να ξερεις..
  2. Καλημερα σε ολους, Το εργαλειο ειναι ετοιμο! Η διαγνωση που εκανε ο ηλεκτρολογος ηταν προβλημα στον εγκεφαλο. Απο οτι μου ειπαν ξανα προγραμματισε τον εγκεφαλο και τωρα ειναι οκ. Την σκαπουλαρα με 100 ευρω και γλυτωσα καντραν κλπ που ειχα ακουσει. Τωρα τι εκανε στον εγκεφαλο και λειτουργησε δεν ξερω.. Μου ακουγεται πολυ απλο και νομιζω οτι ισως καποιου ειδους restart-reset εγινε και ξεκολησε.
  3. Στην αρχη νομιζα οτι ηταν μπαταρια και πηρα ρευμα απο ενα φιλο αλλα η μπαταρια ηταν οκ. Οχι δεν ειναι αυτοματο. Βρηκα απο εναν γνωστο ενα φιλο του ηλεκτρολογο ο οποιος θα παει με καποιο μηχανημα να δει αν μπορει να βγαλει ακρη. Απο οτι ακουω και απο εκει μαλλον καποιο κολλημα στον εγκεφαλο ειναι.
  4. Καλησπέρα σε όλους και καλός σας βρήκα. Με μια γρήγορη ματιά που έκανα στο forum διαπίστωσα ότι πρόκειται για μια πολύ σοβαρή δουλειά. Μπράβο σε όλους. Ο λόγος που ασχολήθηκα και βρήκα και το forum είναι ένα πρόβλημα που μου προέκυψε στο golf MK6 TSi. Έβαλα το κλειδί στον διακόπτη και τα όργανα δεν άναψαν καν. Γυρνώντας την μίζα το αμάξι παιρνει για 2-3 δευτερόλεπτα και μετά σβήνει πάλι. Παρατήρησα ότι δεν ακούγεται ήχος από τα alarm και δεν δουλεύουν τα ηλεκτρικά παράθυρα. Ραδιόφωνο,φώτα εξωτερικά και εσωτερικά δουλεύουν μια χαρά. Πήρα το πολυμετρο και μέτρησα όλες τις ασφάλειες.Αυτές που είναι στο χώρο της μηχανής και τις άλλες στο πλάι του ταμπλό από την θέση του οδηγού. Όλες βγήκαν μια χαρά. Σήμερα το πρωί κάλεσα τον μηχανικό που το πήγα τελευταία φορά και μου είπε ότι έχει κάψει το κοντέρ-καντραν και ότι θέλει αλλαγή. Ένας άλλος μου είπε για εγκέφαλο. Τι λέτε εσείς ρε παιδιά, γιατί με έχουν τρελάνει και από ότι βλέπω θα πονέσει χριστουγεννιάτικα. Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.