Jump to content

chpanag

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

About chpanag

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 3

chpanag's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. δυστυχώς είμαι πατρα, σκεφτομουνα να κοιτάξω αρχικά για ferodo premier, ebc μαυρα/green αν και τα green είναι λίγο αμφιλεγόμενα αποσα εχω διαβάσει.
  2. ακριβώς αυτό έχω στο μυαλό μου, απλά δεν ξέρω πως και τι. Από ένα search που έκανα είδα οτι πολλοί φοράνε ferodo με πολύ καλά σχόλια. Έχετε να προτείνετε κάτι συγκεκριμένο, με κόστος που να μην ξεφεύγει πολύ από την τιμή που μου έδωσε η δελτα καρ για τα μαμα τακάκια ?
  3. παιδιά έχω ένα golf III gt με τα 101hp πρέπει να αλλάξω τακάκια και θέλω τη γνώμη σας. Αυτά που έχω τώρα τα έχω 8000 χιλιομετρα και τα έβαλα τον προηγούμενο αύγουστο, φτανουν σίδερο με σίδερο. Πήγα για αλλαγή λαδιών σήμερα στη δελτα καρ στην πάτρα και για τακάκια μου εδωσαν μια τιμή 65 και 55 € αντίστοιχα για μπρος πίσω. Τα προηγούμενα τα είχα βάλει στην σεατ στη χαλκίδα οπότε δεν ξέρω αν είναι τα ίδια τακάκια. Το θέμα είναι ότι όπως καταλαβαίνετε μου φαγώθηκαν γρήγορα, και γενικά τα ψιλοσκίζω τα φρένα. Στην τιμή που μου έδωσε η δελτα καρ (ή παραπλήσια) έχετε να μου προτείνετε κάτι καλύτερο από τα μαμα τακακια που βάζει η vw ?
  4. παιδιά καμία άποψη για το Pioneer P70BT. Με ενδιαφέρει περισσότερο ο ήχος για την συγκεκριμένη πηγή και λιγότερο τα καλούδια που έχει (bluetooth , αν και πολύ λειτουργικό). Δεν σκοπεύω να φτιάξω κανένα demo car απλά έναν ενισχυτή για τα ηχεία της καμπίνας και έναν για ένα γούφερ.
  5. παιδιά μία πρόταση και για μένα; ΄ Εχω ένα golf iii gt και φόραγε σαν μεταχειρισμένο που το πήρα από το θείο μου bilstein κίτρινα, Δυστυχώς δεν τα πρόλαβα καινούργια για να κρίνω την απόδοση τους. Γενικότερα ψάχνω σπορ ανάρτηση και ελατήρια 30cm. ακούω προτάσεις για καινούργια...
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.