Jump to content

tm099

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by tm099

  1. Σήμερα το πήγα και στον δευτερο μηχανικό. Ο ένας λέει ότι είναι θέμα μπεκ και ο άλλος αντλίας υψηλής. Πείτε μου εσείς τώρα ποιον να ακούσω. Επίσης ο δεύτερος μου είπε επειδή έχει γίνει αυτό με την ανάμιξη της βενζίνης στα λάδια θα πρέπει να γίνει άνοιγμα μοτέρ και ρεκτιφιέ. Απλά βλέπω ότι και ο φίλος πρώτα που άνοιξε το θέμα άλλαξε 2 αντλίες και δεν διορθώθηκε το πρόβλημα γι αυτο και εγώ φοβάμαι μην την πάθω έτσι.
  2. Καλημέρα και σε σένα φίλε μου και σ ευχαριστώ για την απάντηση. Το αμάξι φοράσει αντλία υψηλής autoteck και όπως θα είδες και στο άλλο μυνημα που μου απάντησες παρουσιάζει το αμάξι και ανεβασμένη στάθμη λαδιών από βενζίνη. Το αμάξι ότι κάνει το κάνει στο ρελαντί και όταν βάζω νεκρά όπου το μίγμα γυρνάει αμέσως στο 10.0 και αρχιζουν και σκασίματα εξάτμισης.Στα ψηλά δουλεύει κανονικά.
  3. Ξεθαύω το συγκεκριμένο θέμα γιατί παρουσιάζω το ίδιο πρόβλημα... Απλά θέλω να σας ρωτήσω ότι αν ειναι η αντλία υψηλής δεν θα είχε και συνέπειες στην απόδοση του κινητήρα;
  4. Καλησπέρα σας,ειμαι καινούργιος στην παρέα σας.Πριν λίγο καιρό αγόρασα ενα golf 5 gti k04 setup. Το πρόβλημα που μου εχει παρουσιαστεί ξαφνικά ειναι πολύ πλούσιο μιγμα στο ρελαντί με αποτέλεσμα πολλή άκαυστη βενζινη.Το πρόβλημα εμφανίζεται μόνο οταν το αυτοκίνητο ζεσταθεί.Επίσης να τονίσω ότι όταν το αυτοκίνητο ζεσταθεί με αποτέλεσμα να γινει και πολύ πλούσιο το μιγμα αρχίζουν χωρις λόγω σκασίματα από την εξάτμιση και επίσης οταν σβήσω υη μηχανή μετά δεν περνει εύκολα μπρος(ζορίζεται πολύ και ξεκιναει από πάρα πολυ χαμηλές στροφες). Ξανα τονίζω ότι όλα αυτά γίνονται μόνο όταν το αμάξι είναι ζεστό.Όταν ειναι κρύο δουλευουν ολα κανονικά με σωστο μιγμα κ περνει αμεσως μπρος. Γνωρίζει μήπως κάποις που μπορεί να οφείλεται αυτό;μου είπαν οτι ειναι θέμα ψεκασμού και οτι το πνηγει στη βενζίνη το αμάξι... Όποιος μπορεί ας βοηθήσει.Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.