Jump to content

dimmat

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

About dimmat

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Αττικής - Αθηναίων
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 6

dimmat's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

1

Reputation

  1. Καλημέρα σε όλους, Αξιώθηκα χθες και πήγα συνεργείο το golf-άκι για αλλαγή σετ συμπλέκτη. Θα μπορούσα να αλλάξω μόνο το ρουλεμάν αλλά σύμφωνα με τον μηχανικό υπήρχε περίπτωση το πρόβλημα να εμφανιστεί πάλι στο μέλλον. Το κόστος έφτασε τα 300 ευρώ. Πλέον δεν ακούγεται τίποτα, ο κινητήρας "κελαηδάει" ακόμα κι όταν ζεστένεται πολύ. Επιτέλους, λέω τώρα ότι έχω βενζινοκίνητο και όχι ντίζελ :-) Ευχαριστώ όλα τα παιδιά που βοήθησαν.
  2. Θανάση, Σ'ευχαριστώ για όλα. Σωστά αυτά που λες. Θέλω να πιστεύω κι εγώ ότι ο προηγούμενος οδηγός ήταν "απότομος" και γι'αυτό φαγώθηκε τόσο γρήγορα ο δίσκος και το πλατό. Με προβληματίζει λίγο το ότι σε μερικούς έχει εμφανιστεί το πρόβλημα σε πολύ λιγότερα χιλιόμετρα από εμένα (π.χ. κάποιο παλικάρι ανέφερε ότι το έβγαλε στα 5000χλμ!). Που λέει ο λόγος, και να θες να τον φας τον δίσκο τόσο γρήγορα, είναι δύσκολο. Θα επισκευθώ κάποιον μηχανικό σύντομα γιατί δεν την παλεύω όταν ακούω τον ματρακά :-) Θα σας ενημερώσω για ότι νεότερο.
  3. Καλημέρα σε όλους, Αγόρασα πρόσφατα μεταχειρισμένο ένα VW Golf VI 1400 TSI 122hp με 48700χλμ. Το αυτοκίνητο είναι άψογο εκτός από το γεγονός ότι ο κινητήρας του κροταλίζει κάποιες φορές στο ρελαντί, έτσι ακριβώς όπως περιγράφετε στα προηγούμενα posts. Ο θόρυβος σταματάει όταν έχω πατημένο συνεχώς τον συμπλέκτη. Θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής: 1. Είναι όντως πρόβλημα δίσκο/πλατό/ρουλεμάν; Η διχάλα πρέπει να αλλαχτεί; 2. Αν τα αλλάξω θα σταματήσει ο θόρυβος ή πάλι τα ίδια θα έχω μετά από λίγο καιρό; Τι δείχνει η εμπειρία σας; 3. Nα βάλω γνήσια ή ενισχυμένα aftermarket εξαρτήματα; Στην περίπτωση aftermarket, ποια μου προτείνετε; 4. Πόσο περίπου θα πρέπει να βάλω το χέρι στην τσέπη, μαζί με ανταλλακτικά-εργασία; Ευχαριστώ ΥΓ: Είμαι λίγο απογοητευμένος από το θέμα ως πρώην κάτοχος ενός Toyota Corolla το οποίο δεν έβγαλε ποτέ ζημιά/θόρυβο μέχρι και τα 160000χλμ και τώρα ετοιμάζομαι να μπλέξω με συνεργεία-μαστόρια.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.