Jump to content

zeedoxx

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

About zeedoxx

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Δεν έχει οριστεί
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5
  • Car's nickname
    1.6 fsi SPORTLINE 2006

Recent Profile Visitors

867 profile views

zeedoxx's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

1

Reputation

  1. Καλησπερα παιδια χθες προσπαθουσα να εγκαταστησω ενα καινουριο 2 din ραδιο ολα μια χαρα! ωστοσο στην επανατοποθετηση των πλαστικων το πανω μερος της προσοψης αυτο γυρω απο τους αεραγωγους δν κουμπωνε και επειδη το ζορισα λιγο ε ειναι και 10 χρονων μιας και το αμαξι ειναι του 2006 μου σπασε τα κλιπακια που κουμπωνουν! Τελικα τα κουμπωσα ολα μια χαρα αλλα εκει που εσπασαν πεταει λιγο ! Και επειδη εχει ξεθοριασει κιολας σκεφτομαι να παρω καινουριο τριμ ωστοσο οπου και να εψαξα δεν βρηκα παρομοιο ανταλλακτικο εκτος απο το CAR οπου μερικοι πουλουν ολοκληρα ταμπλο τι ειδους μαγαζι θα πουλαει τετοια πλαστικα ανταλλακτικα ! αυριο μεθαυριο αν προλαβω ισως περασω και απο την αντιπροσωπεια!
  2. φιλε το αστειο ειναι οτι ενω με ειχε τρελανει και οταν πηγα και τ πα παμε μου πε μα και μου πλακα σ κανα το ενα τ αλλο οκ δεν εδωσα περισσοτερη σημασια και μαλιστα τ ειχα ξεχασει το θεμα μεχρι π μπηκα στο φορουμ βεβαια θα του ξαναπω αυριο μπας και ! Κοιτα να δεις οι 2 σελλιδες δημιιουργηθηκαν απο το γεγονος οτι εσυ ελεγες πως με εχει μεχρι και το πουντο το 1.2 οκ δν διαφωνησα τοτε ουτε τωρα αλλα απο οτι βλεπεις καποια αλλοι το εκαναν!
  3. ναι για αυτο το πουντο και επισης 0-100 εχω 10.9 μετρημενα με 2ο ατομο μεσα το χω και βιντεο δν ξερω αν καταφερω να τ ανεβασω! δεν ειναι δικο μ βεβαια
  4. ναι ουτε εγω ξερω και γι αυτο ρωταω!εγω ειχα στο μυαλο μ οτι αμα με περασει θα με περασει στα 400 για λιγο τωρα ο φιλος πανω μου λεει με περναει και το 1.2 με τα 80 αλογα! οκ δν διαφωνω αλλα τι να πω! οσο για τα χαρακτηριστικα αυτα ειναι http://www.otodata.com/cars/Fiat/Punto-Evo-1-4-16v-p/60204.html
  5. Φίλε του γείτονα είναι το 6 ταχυτο 100 άλογα μουλτιτζετ αλλά 5 Πόρτο στα 1100 κιλα 0-100 έχει 10.8 που ειδα
  6. Έχεις δίκιο όντως καλύτερα να περνά το πουντο του 99 με τα 80 άλογα Π λες
  7. Α δλδ το αμάξι δε πάει βήμα
  8. Όντως? Τόσο μεγάλη διαφορά δλδ
  9. Καλησπερα παιδια!Λοιπον ακουστε εγω προσφατα πηρα ενα golf 5 fsi 1.6 το διπορτο(6ταχυτητες) και ειναι ενα παιδι εδω στη γειτονια που με εχει τρελανει απο τοτε που το πηρα να δουμε διαφορες το ενα και τ αλλο! και πριν κανω καποια κινηση ηθελα να ρωτησω γνωμη για το αποτελεσμα ! εγω τ μειονεκτημα μου ειναι το βαρος αλλα ειμαι και 10 αλογα παραπανω και περισσοτερη ροπη μιας και ειμαι και 1.6 και αυτος 1.4 αλλα αυτος ειναι πολυ ελαφρης λιγο πανω απο 1 τονο!τελος παντων απλως να ξερω μην παω και μου ρθει ουρανοκατεβατο τπτ!
  10. Παιδια δεν ξερω για τον προηγουμενο ιδιοκτητη αλλα εγω το πηρα με λαμπακι το γεμισα με 100 σταρα και απο τοτε 2 φορες εχω βαλει 95 λογω αναγκησ!
  11. το πηρα 4200 χωρις λαστιχα αλλα εβαλα συνολικα μ κοστισε γυρω στα 4800 με μεταβιβασεις ασφαλεια λασχτιχα κλπ
  12. Γεια σας παιδια ειμαι νεος και στο αμαξι και στο φορουμε ειμαι κατοχος ενος golf 5 1.6 sportline to διπορτο ! Το αμαξι το πηρα προσφατα μεταχειρο αλλα σε τελεια κατασταση με μολις 84.000 λιγα για αμαξι σχεδον 10ετιας ! Λοιπον δν εχω καποιο παραπονο απλως επειδη το χω καποιο καιρο θελω σιγα σιγα να μαθω τις δυνατοτητες του και οντως γνωριζω οτι δεν ειναι και παρα πολλες απο αποψης δυναμης! Ρωταω λοιπον με καποιες ελαφριες μετατροπες προγραμμα φιλτρο τελικo περιπου ποσα αλογα θα μπορει να φτασει και θα ειναι αξιοπιστα η θα με προβληματισει ευχαριστωω προκαταρτικα
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.