Jump to content

Psarakis07

Members
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

About Psarakis07

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Δεν έχει οριστεί
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

Recent Profile Visitors

858 profile views

Psarakis07's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Θα σου απαντησω το πιο απλο τι ειναι vag.com/vcds κ που το βρισκω
  2. Εχω το rcd 300 mp3 με αυτο το πισω μερος(φωτο) κ πηρα ανταπτορα απο aliexpress(φωτο) για aux για να παιζει μουσικη απτο κινητο αλλα δυστυχως δεν λειτουργησε. ξερει καποιος μονο στο rcd300 αν υπαρχει η δυνατοτητα για aux(μεσω cd changer φανταζομαι) η δεν υπαρχει κ ταλαιπωρουμε τζαμπα; δεν θελω να κανω αλλαγη ραδιοcd.
  3. Θα ηθελα να ρωτησω για οποιον εχει golf 5 tsi 1.4 140hp βενζινοκινητο. Αν το γεμισει ποσα χλμ του βγαζει σε ταξιδι κ ποσα μεσα στην πολη.με γεμισμενο ρεζερβεουαρ. νορμαλ οδηγηση οχι να τρεχω με 180 κ πανω.
  4. Νομιζω ηταν το πρωτο που σκεφτηκα.αλλα θα κοστισει πιο πολυ
  5. Εχω ενα golf v ασημι κ στις πορτες μπρος πισω απτην εξω μερια στην μεση εχει κατι μαυρα πλαστικα.πως λεγονται αυτα; (σαν τα μαυρα πουχει μπροστα κατω απτα φαναρια) γιατι θελω να τα αλλαξω κ να βαλω ασημι
  6. Το golf 5 που εχω δεν εχει κλιματισμο εχει το κλασσικο με τα στρογγυλα στην κονσολα που το γυριζεις στο ζεστο η συο κρυο. εχω βρει σαν ανταλλκτικο το κομματι του κλιματισμου που μπαινει στην κονσολα κ ηθελα να ρωτησω αν βγαλω το ενα κ βαλω το αλλο θα δουλευει σαν κλιματισμος η τζαμπα λεφτα; με λιγα λογια να βγαλω το πρωτο(1η φωτο) κ να βαλω το δευτερο(2η φωτο)
  7. Ερωτηση φιλε μου.εγω απλα θελω να αλλαξω την μετωπη μου επειδη εχει σπασει κ εχω βρει μια μετωπη απο vw golf 5 tsi gt. 1ον κανει στο αμαξι μου;(golf 5tsi 1.4 140hp). 2ον αν κανει θα μπορω να κουμποσω πανω τον προφυλακτηρα που εχω η θα πρεπει να παρω αλλον;
  8. Φιλε αν κ δεν σε ξερω συγνωμη που σε διορθωνω αλλα η μετωπη του tsi δεν ειναι ιδια με του fsi γιατι το tsi εχει κ το intercooler κ αλλαζει η μετωπη στο μεγεθος. απλα ρωταω γιατι για το tdi δεν γνωριζω καν
  9. Ξερει καποιος αν η μετωπη απο το golf v tdi(diesel) κανει για το golf v tsi 1.4 140hp; Κ αν ο προφυλακτηρας απο το fsi κανει για το tsi? Ευχαριστω;
  10. Επειδη θελω να του κανω μετατροπη σε αεριο(τοχω με βενζινη) και ξερω οι tsi ειναι ευεσθητοι κινητηρες θα ηθελα καποιος να με συμβουλεψει τι να κανω!!! αν καποιος εχει δοκιμασει κ στο ιδιο μοντελο ακριβως ακομα καλυτερα!!! κοιταξω κ στο υπολοιπο φορουμ για το αεριο αλλα αντι για golf μιλαγανε για κατι focus k mercedes κ ακρη δεν εβγαλα!!!
  11. Θα ηθελα να με βοηθησετε με την επιλογη ελαστικων για διαστασεις 195/65/15 ή για 205/55/16 μεχρι την τιμη των 250€ με 300€! Εχω ενα golf v του 2008 1.4 με 140 αλογα!
  12. Τελικα λυθηκε με μεγαλη ανακουφηση!κ για οσους δεν ξερουν ενω πηγα σε πολλους κ μου παν αντλια νερου(300€) ανιδεοι το προβλημα ηταν οτι ελειπε ενα λαστιχακι εκει που κουμπωνε ο σωληνας στο intercooler k με 20€ μπομπα το αμαξι!!! Παρακαλω να κλεισει το θεμα!
  13. Τελικα λυθηκε με μεγαλη ανακουφηση!κ για οσους δεν ξερουν ενω πηγα σε πολλους κ μου παν αντλια νερου(300€) ανιδεοι το προβλημα ηταν οτι ελειπε ενα λαστιχακι εκει που κουμπωνε ο σωληνας στο intercooler k με 20€ μπομπα το αμαξι!!! Παρακαλω να κλεισει το θεμα!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.