Jump to content

stratos20vt

Members
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

About stratos20vt

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Κρήτης - Χανίων
  • Νομός
    Χανίων

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 4

Recent Profile Visitors

621 profile views

stratos20vt's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. πήγα και μου είπε ότι είναι η αντλία νερού και να περιμένω μήπως σταματήσει....
  2. παρατήρησα ότι όταν ξεκινάνε οι ανεμιστήρες τότε ακούγεται ο θόρυβος από την αντλία. είναι λογικό? ζορίζεται περισσότερο τότε? μόνο στο ρελαντί ακούγεται..
  3. άλλαξα αντλία νερού με το σετ χρονισμού και μετά από 2 εβδομάδες κάνει ένα θόρυβο-τρίξιμο στο ρελαντί μόλις δουλέψει λίγο. hepu έβαλα καινούρια. σας έχει τύχει το ίδιο? μπορεί να σταματήσει σε λίγο καιρό? στο μαγαζί μου είπαν ότι δεν έχει ξανασυμβεί και ότι τη στέλνουν πίσω και σε 2 εβδομάδες αν έχει πρόβλημα δίνουν άλλη.
  4. όλα αυτά είναι αλλαγμένα και με κατσαβίδι δεν ακούγεται κάτι, αν αφαιρέσω τον ιμάντα δυναμό πάλι ακούγεται αναρωτιέμαι μήπως είναι η αντλία λαδιού.
  5. αν βγάλω τον ιμάντα δυναμό συνεχίζει ο θορυβος, skf είναι και τα δύο σετ, χρονισμού και δυναμό.
  6. εχω αλλάξει ιμάντα,τεντωτήρα, ρουλεμάν δυναμο, τροχαλία δυναμό και ρουλεμάν κομπρεσσέρ. έχω μεγαλώσει και το κενό ανάμεσα κόμπλερ και τροχαλία κομπρεσσέρ (air gap) αλλά συνεχίζει και βγάζει θόρυβο μόνο όταν είναι κρύο για 2-3 λεπτά και αν ανοίξω AC γίνεται πιο έντονος.
  7. εγκεφαλικό ρε γμτ το ξανάκανε σήμερα το πρωί. ενώ εχθές το πρωί μετά την αλλαγή του ρουλεμάν στο κομπρεσέρ σταμάτησε. έχω αλλάξει ρουλεμάν (τεντωτήρα, κομπρεσσερ, δυναμό και τροχαλία του), όλο το σετ εκκεντροφόρου και τρόμπα νερού (ήταν ώρα του έτσι και αλλιώς) άλλαξα ιμάντα δυναμό και συνεχίζει το χρατσ χρουτσ όταν είναι κρύο για 1-2 λεπτά. ο τεντωτήρας ο ίδιος μορεί να κάνει θόρυβο?
  8. χωρίς ιμάντα δεν ακούγεται κάτι. το μόνο που μένει είναι αντλία τιμονιού αλλά δεν αλλάζει ο θόρυβος αν στρίβω τιμόνι, το κομπρεσσέρ AC αλλά δεν αλλάζει οθόρυβος όταν το ανοίγω-κλείνω οπότε θεωρώ μάλλον το δυναμό. Έχω αλλάξει την τροχαλία, μένουν τα ρουλεμάν..
  9. όχι συνεχίζει ίδιος ο θόρυβος. λές να αλλάξω τα ρουλεμάν στο δυναμό?
  10. έβαλα mobil1 5-30 esp και σταμάτησε ο μεταβλητός να ακούγεται
  11. Καλημέρα, δώστε τα φώτα σας γιατί δυστυχώς με έχει εκνευρίσει ένας θόρυβος που ακούγεται από την μηχανή όποτε το αμάξι είναι κρύο για ένα λεπτό από την μεριά του συνοδηγού. έχω αλλάξει τροχαλία δυναμό και ηρέμησε αλλά ξεκίνησε ένας πιο έντονος μεταλλικός θόρυβος. άλλαξα ιμάντα δυναμό, ρουλεμάν τεντωτήρα δυναμό, και όλο το σετ του ιμάντα εκκεντροφόρου μαζί με αντλία νερού και συνεχίζει να το κάνει. Που μπορεί να οφείλεται ρε παιδιά?
  12. το έβαλα στο κάρτερ και βλέπω αρκετά χαμηλότερες....
  13. τελικά ποιο είναι το καλύτερο σημείο για τοποθέτηση αισθητήρα για θερμοκρασία λαδιού?
  14. έβαλα οργανάκι βάζοντας τον αισθητήρα σε αντάπτορα πάνω από φίλτρο λαδιού. θερμοκρασίες με εξωτερική 25 βαθμούς βλέπω εύκολα 120-125, πολύ δεν είναι?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.