Jump to content

pasvanis

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

About pasvanis

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Κεντρικής Μακεδονίας - Θεσσαλονίκης
  • Νομός
    Θεσσαλονίκης

Other Info

  • Car Type
    Polo 6R1 (2010)

pasvanis's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Παιδια καλησπερα.Ειπα να γραψω μια κριτικη για τα κονι τα κιτρινα που τοποθετησα για να εχετε και εσεις μια ιδεα και οποιος αλλος επιθυμει να τα τοποθετησει στο αυτοκινητο του . Τιμη 550 με φπα μεσα. ρυθμισμενα μπρος και πισω στην μεσαια κλιμακα παρατηρησα ενα αλλο αμαξι πραγματικα. Εσφυξε σημαντικα αλλα δεν κοπαναει ουτε ενοχλει σε δρομους με κακο οδοστωμα η λακουβες. Σε στροφες που τα δοκιμασα μπαινει ανετα με γρηγορη οδηγηση( οχι με 200) εκει που με τα εργοστασιακα θα ειχε φυγει η ουρα του αυτοκινητου. Γενικα η επιλογη που εκανα με δικαιωσε και μου εδωσε οτι ακριβως επιθυμουσα απο αναρτηση και σε σκληροτητα και σε ανεση. Οποιος επιθυμει να τα τοποθετησει τα προτινω. Και κατι ακομα στο μαγαζι που τοποθετησα τα αμορτησερ τον ρωτησα τι παιζει με τα ελατηρια η απαντηση του ηταν πως ελατηρια χαμηλωματος βαζεις μονο σε χαμηλες αναρτησεις.Σε αυτες που εβαλα μου ειπε πως εχουν ιδιο μηκος με το κανονικο και δεν χρειαζεται ειναι αληθεια αυτα που μου ελεγε η μπαρουφες?
  2. Παιδια σαςευχαριστω πολυ ολους για τις απαντησεις σας θα ξανακοιταξω και το μπατζετ και αναλογως θα πραξω αλλα πιο πολυ κλεινω σε κονι σπορτ κιτρινο. Οταν τοποθετησω αμορτισερ θα κανω μια αναρτηση να σας πω τη γνωμη μου. Και παλι χιλια ευχαριστω για τη βοηθεια σας
  3. Παιδια ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας απλα αν ειναι ευκολο πειτε μου τα bielstein αμαρτησερ ποιο μοντελο β ποσο δηλαδη και ελατηρια πιο μοντελο- ποντους?
  4. φυσικα και καταλαβα τι εννοεις ξερω οτι το αμαξι δεν ειναι για επιθετικη οδιγηση απλως θελω ενα κλικ σφικτο απο το εργοστασιακο αμορτισερ.Απο τιμες 300- 500 τι καλυτερο μπορω να βαλω ( ποιοτητα, αξιοπιστια , και περισσοτερα κμ) τι θα μου προτεινες αν αλλαζες στο δικο σου αυτοκινητο?
  5. καλησπερα φιλοι μου! Ειμαι νεο μελος στο κλαμπακι και πραγματικα να συγχαρω ολους του φιλους που μας παρεχουν τις γνωσεις τους για το καλυτερο δυνατο . Θα ηθελα την βοηθεια σας. Εχω ενα vw polo 6r 1.2 tsi 2010 και ηρθε η ωρα να αλλαξω τα μαμα αμορτισερ στις 73000 χλμ πλεον .Για να σας βοηθησω για το τι περιπου ψαχνω θελω να σας πω οτι το αυτοκινητου κινειται απο την μητερα μου και εμενα ως επι το πληστον σε αστικο περιβαλλον .Τα μαμα αμορτισερ προσωπικη μου γνωμη ηταν απαραδεκτα μαλακα και το αμαξι γινοταν ακρως επικιινδυνο σε επιθετικη οδηγηση. Αναζητω σε αμορτισερ κατι σαφως σκληροτερο αλλα οχι πολυ για να μην χασω την ανεση και κοπαναει απο τις κακοτεχνιες των δρομων .Θελω τα αμορτισερ να ειναι ενα σταδιο σκληροτερα αλλα οχι υπερβολικα σκληρα για να μπαινω σε πεταλα με 200. Δεν εχω σκοπο να αλλαξω ελατηρια ( ακομη τουλαχιστον). απλα να γινει πιο στιβαρο απο τις εργοστασιακες. Εκανα μια ερευνα δικη μου και κοιταξα τα kayaba exel-g me 300ευρω και ως ακριβοτερα τα koni sport τα κιτρινα σε τιμη 560ευρω. Τα 560 ειναι η τιμη ταβανι που βαζω. Ενας υπαλληλος γνωστου κεντρου ελαστικων μου τα προτινε αν και δεν ηταν συζητησιμος ωστε να μου εξηγησει για τη καθε μαρκα συγκεκριμενα θετικα και αρνητικα. Καθε προταση η σχολιασμος θα με βοηθουσε να καταληξω μιας και θελω εντος 2 εβδομαδων να τα τοποθετησω .Ευχαριστω για το χρονο και την υπομονη σας και ζητω συγγνωμη εαν εγινα κουραστικος!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.