Jump to content

Des

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Des

  1. Πέτρο και πάλι σευχαριστω πολύ πολύ!!! Πάλι με καθησυχασες! Χεχχε! Η αλήθεια είναι ότι σκέφτηκα να το πάω στην αντιπροσωπεια αλλά οι περισσότεροι μου έλεγαν αυτό που είπες και εσύ. Ακριβώς όπως το είπες,κάτι σαν κροταλισμα! Ξέρεις πως είναι να έχεις καινούργιο αυτοκίνητο.. Σταγόνα πέφτει και το πας για πλύσιμο! Πολλά ευχαριστώ και στον aeto! Θα χαρώ πολύ να έρθω, ελπίζω οι υποχρεώσεις να με αφήσουν! Πραγματικά επιβεβαιωνομαι για την επιλογή μου,το αυτοκινητακι μου είναι θηριακι!! Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά! Καλό σαββατοβραδο και... Τα ξαναλέμε! (θέλω να βάλω κάτι extraδακια και μαζεύω γνώμες) Καληνύχτα!
  2. Καλησπέρα! Σευχαριστω πάρα πολύ! Με καθησυχασες γιατί πραγματικά δεν το είχα παρατηρήσει ότι αναβοσβήνει μετά από λίγο και το πρόσεξα σήμερα. Μιας και συζητάμε όμως,μια άλλη ερώτηση... Παρατήρησα επίσης ότι το αμάξι κάνει ένα περίεργο ήχο από τη μηχανή από την αρχή που το πήρα,όχι όταν είναι σε κίνηση αλλά όταν π.χ.το βάζεις μπρος. Οι περισσότεροι μου λένε ότι δεν είναι κάτι άλλα όλα τα 1000 αρια το κάνουν αυτό. Φαντάσου ότι αυτός ο ήχος είναι ανεπαισθητος και αν ακούσεις προσεχτικά το καταλαβαίνεις.
  3. Καλησπέρα! Μιας και αρχάρια,αφού προσφάτως απέκτησα το δικό μου up,όταν κλειδωνω το αμάξι με το κοντρολ του συναγερμού,αναβοσβήνει η λυχνια του immobilizer. Σήμερα εκτός από αυτή τη λυχνια αναβοσβήνει και η λυχνια της υποδοχής του εφεδρικου κλειδιου (αριστερά κάτω από το τιμόνι). Μήπως γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να είναι;
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.