Jump to content

PeGe

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by PeGe

  1. Καλησπέρα παιδιά. Καταρχάς να πω ένα μεγάλο μπράβο για τις οδηγίες και την υποστήριξη που δίνετε. Τις περισσότερες φορές αυτά που γράφονται σε αυτό το forum, είναι πληροφορίες που δεν τις γνωρίζουν ούτε στις επίσημες αντιπροσωπίες. Να ρωτήσω: Είναι φυσιολογικό μετά την εγκατάσταση του cruise control, να εμφανίζονται βλάβες στο διαγνωστικό? Να τονίσω πως το cruise control και όλες οι υπόλοιπες λειτουργίες του τιμονιού (πλήκτρα ραδιοφώνου και paddles) λειτουργούν κανονικά. Ευχαριστώ θερμά.
  2. Κώστα σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Σου επισυνάπτω φωτογραφίες με όλους τους κωδικούς που δοκίμασα και τα σφάλματα που βγάζει. Σε ευχαριστώ ξανά.
  3. Κώστα σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Επιλογή Login 11 δεν υπάρχει. Υπάρχει Coding 11 στη θέση του, αλλά είναι απενεργοποιημένη. Δεν μπορώ να την επιλέξω. Επίσης το δοκίμασα εν κινήσει και δεν λειτουργεί. Ευχαριστώ.
  4. Καλησπέρα και από εμένα παιδιά. Έχω ένα γνήσιο Golf GTI του 2005 και έχω και εγώ (όπως και πολλοί άλλοι από ότι έχω καταλάβει) πρόβλημα στην ενεργοποίηση του cruise control. Έχω εγκαταστήσει το λεβιεδάκι κανονικά. Λειτουργεί άψογα (φώτα, φλας κλπ.) όχι όμως και το cc. Κατά την εγκατάσταση, δεν έλεγξα αν υπάρχει το καλωδιάκι εγκατεστημένο, οπότε δεν ξέρω αν είναι εκεί. Από το VCDS, η επιλογή Coding II - 11 είναι απενεργοποιημένη (δεν μπορείς να την επιλέξεις), οπότε πέρασα τους κωδικούς που αναφέρονται στην πρώτη σελίδα του thread, στο coding - 7 (και στο engine και στο steering wheel) αλλά και πάλι δεν λειτουργεί. To vcds το αναγνωρίζει κανονικά το λεβιεδάκι, αλλά στα fault codes μου λέει wrong coded, παρόλο που έχω βάλει τους σωστούς κωδικούς. Δοκίμασα και τους υπόλοιπους, αλλά τίποτα. Το τιμόνι είναι χωρίς κουμπάκια και η οθόνη του καντράν η μικρή. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη !! Ευχαριστώ εκ των προτέρων !!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.