Jump to content

AntonisZou

Members
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

About AntonisZou

User Information

  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Not a VW car

AntonisZou's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

1

Reputation

  1. Σας ευχαριστω. Όντως δεν έχω VW. Έχω Volvo v60. Η λειτουργεί της αναγέννησης είναι το ίδιο πιστεύω. Τις έντονες βόλτες για να ανεβάσει θερμοκρασία τις κάνω αλλα στο συνεργείο άναψε το λαμπάκι και μου είπαν ετοιμάσου για χιλιάρικο. Μάλλον ήθελαν να τα πάρουν. Σε μια ΕΚΟ πέτυχα ένα ταξιτζή με Mercedes καινούργια και του άνοιξα κουβέντα. Μου είπε να βάζω AVIO με κλειστά μάτια. Ακριβώς ότι αναφέρθηκε και παραπάνω. Μπορεί να μην βγάζει τόσα χιλιόμετρα όσα κάποια αλλα αλλα θα είμαι σίγουρος για την καθαρότητα. Απο συμπληρώματα μου είπε μόνο για μύκητες και μου έδειξε ένα μπουκαλάκι Wurth με 10 ευρώ που βάζεις λίγο. Επίσης μου είπε να μην βάζω κετάνια με ενισχυμένο πετρέλαιο, μπορεί να του κάνω ζημιά. Τελος το φίλτρο DPF οι ταξιτζήδες τα καθαρίζουν με 400 ευρώ αντί για 1000+ Καινούργιο. Σημασία έχει ότι όλες οι βλάβες απο κακής ποιότητας πετρελαίου είναι τόσο κοστοβορες που δεν αξίζει η οικονομία μερικών λεπτών ή και λίγο παραπάνω χιλιομέτρων απο υποδιαίστερης ποιότητας.
  2. Χαίρομαι που κρατάτε αυτο το θέμα ανοιχτό τόσο καιρό. Ολοι που αποκτούν πετρέλαιοκινητηρα θέλουν να το ψάξουν. Ετςι και εγω. Αγορασα μεταχειρισμένο 1600 euro5 με 150.000 χιλιόμετρα. Έχω άγχος για βλάβες που δεν τις ήξερα πριν. Όπως το DPF και την αντλία. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε έχω μπροστά μου 3 μπουκάλια Wurth ενισχυτικά πετρελαίου. Για τέτοιο άγχος. οπως με ενημέρωσαν 2-3 μηχανικοί που το πήγα για έλεγχο είμαι "τυχερός" γιατι τα χιλιόμετρα τα έκανε Ιταλία και εχουν καλυτερα πετρέλαια. Εγω βάζω απο ΕΚΟ Καλυψώ απο το ίδιο εδω και παρά πολλα χρονια. Ετςι συνεχίζω με AVIO. Όμως μου άναψε λαμπάκι το DPF και τα lexotanil πάνε σύννεφο. Πως καταλαβαίνω ποτε το αμάξι κάνει αναγέννηση; Να συμπληρώνω κετάνια αν βάζω AVIO ; Οι διαδρομές μου είναι κάθε μέρα 60 χιλιόμετρα στην Αττική οδό και πλέον πιστεύω ο συντηρητικός τρόπος (Eco) οδήγησης δεν βοηθάει. Τι πιστεύετε εσείς; ευχαριστω
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.