Jump to content

VassilisCh

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by VassilisCh

  1. Καλησπέρα. Έχω το ίδιο αυτοκίνητο (αγορασμένο το 2016) και μπορώ να σου πω οτι είναι πραγματικά πολύ καλό. Η τιμή του συγκεκριμένου αυτοκινήτου, λόγω των έξτρα που έχει, πρέπει να κόστισε μέχρι 25 χιλιάδες. Το συγκρίνω με το δικό μου που είναι η έκδοση highline (με κάποια έξτρα επάνω ). Επειδή το αυτοκίνητο είναι καινούριο και με λίγα χιλιόμετρα θεωρώ οτι η τιμή του είναι λογική. Τώρα για προβλήματα δεν μπορώ να σου πω. Το αυτοκίνητο είναι καινούριο και δεν έχει βγάλει κάποιο πρόβλημα (δεν θα έπρεπε άλλωστε!). Είναι αρκετά οικονομικό, με πολύ καλές επιδόσεις, πολύ ποιοτικό σαλόνι και φυσικά τεράστιους χώρους. Αν δεν κάνεις πολλά χιλιόμετρα πιστεύω οτι δεν αξίζει να ψάξεις για diesel.
  2. Λύθηκε το πρόβλημα τελικά;
  3. Και λίγα σου ζήτησαν!!! Εμένα μου ζήτησαν 120 ευρώ για να μου αλλάξουν λάδια και φίλτρο!
  4. Καλησπέρα. Δεν θα σου πω οτι έχω πείρα από τα συνεργεία της vw καθώς είμαι μόλις ένα χρόνο κάτοχος vw αλλά απ' οτι έχω ακούσει από φίλους και γνωστούς ένα καλό εξειδικευμένο συνεργείο, είναι ο Λάτσης. Καλά λόγια έχω ακούσει επίσης και για το συνεργείο Τζίφας - Κανελλόπουλος (και αυτό εξειδικευμένο σε vw group). Υπάρχει βέβαια και η αντιπροσωπεία (Δελτα Καρ), η οποία όμως θα έχει τιμή κάπως τσιμπημένη...
  5. Αυτό ισχύει. Είμαι ιδιοκτήτης ενός passat Β8 και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Πιο premium πρόταση σε σχέση με τους άμεσους ανταγωνιστές του ενώ και ο 1.4tsi 150hp του χαρίζει πολύ καλές επιδόσεις. Καλύπτει πλήρως το κοινό στο οποίο απευθύνεται.
  6. Καλησπέρα. Βασίλης από Πάτρα. Passat Highline B8, 1.4tsi 150hp. Και μια φωτογραφία:
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.