Jump to content

VassilisCh

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by VassilisCh

  1. Καλησπέρα. Έχω το ίδιο αυτοκίνητο (αγορασμένο το 2016) και μπορώ να σου πω οτι είναι πραγματικά πολύ καλό. Η τιμή του συγκεκριμένου αυτοκινήτου, λόγω των έξτρα που έχει, πρέπει να κόστισε μέχρι 25 χιλιάδες. Το συγκρίνω με το δικό μου που είναι η έκδοση highline (με κάποια έξτρα επάνω :) ). Επειδή το αυτοκίνητο είναι καινούριο και με λίγα χιλιόμετρα θεωρώ οτι η τιμή του είναι λογική. 

    Τώρα για προβλήματα δεν μπορώ να σου πω. Το αυτοκίνητο είναι καινούριο και δεν έχει βγάλει κάποιο πρόβλημα (δεν θα έπρεπε άλλωστε!). Είναι αρκετά οικονομικό, με πολύ καλές επιδόσεις, πολύ ποιοτικό σαλόνι και φυσικά τεράστιους χώρους. Αν δεν κάνεις πολλά χιλιόμετρα πιστεύω οτι δεν αξίζει να ψάξεις για diesel.   

  2. On 6/2/2017 at 9:53 PM, themata said:

    Καλησπέρα forum,

    εχει προκύψει πρόβλημα στο golfακι μου (tsi160) (τρεμουλο και αυξημενη καταναλωση στο ρελαντι ) και στην

    δελτα καρ μου ζητησαν 400 μονο για να λυσουν κυλινδροκεφαλη να δουν τι εχει και απο κει και περα ότι αλλο χρειαστεί. Αρα ΜΑΚΡΥΑ!

    Πηγα σε εξωτερικο συνεργειο που συχναζω για λαδια κλπ και μου ειπε αστο δεν εχει τιποτα (θα στρωσει μονο του)

    ομως δεν μπορω να ξερω οτι το αυτοκινητο δεν λειτουργει σωστα. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ TSI?

    εχω απογοητευτεί

    Και λίγα σου ζήτησαν!!! :) Εμένα μου ζήτησαν 120 ευρώ για να μου αλλάξουν λάδια και φίλτρο! 

  3. On 2/12/2016 at 11:43 AM, savas7 said:

    αλημέρα στην παρέα. Έχω θέμα με τον κινητήρα και εδώ στην Κεφαλονιά δεν έχουν τα κατάλληλα εργαλεία που απαιτούνται για την επισκευή του.. Σκέφτομαι την Πάτρα λόγω απόστασης αλλά θα ήθελα να μάθω ενά συνεργείο καλό, εκσυγχρονισμένο, και όσο γίνεται ανθρώπινο να μην τσεκουρώνει στις τιμές.. Βοηθήστε με... Έχω Paccat CC 1.8

    Ευχαριστώ πολύ..

    Καλησπέρα. Δεν θα σου πω οτι έχω πείρα από τα συνεργεία της vw καθώς είμαι μόλις ένα χρόνο κάτοχος vw αλλά απ' οτι έχω ακούσει από φίλους και γνωστούς ένα καλό εξειδικευμένο συνεργείο, είναι ο Λάτσης. Καλά λόγια έχω ακούσει επίσης και για το συνεργείο Τζίφας - Κανελλόπουλος (και αυτό εξειδικευμένο σε vw group). Υπάρχει βέβαια και η αντιπροσωπεία (Δελτα Καρ), η οποία όμως θα έχει τιμή κάπως τσιμπημένη... :) 

  4. On 3/3/2015 at 9:57 AM, vreel said:

    Έτσι φαίνεται, αν και προσωπικά, όπως πιστεύω και οι περισσότεροι που γλυκοκοιτάζουν το passat, ενδιαφέρονται για ένα ασφαλές, άνετο και με τεράστιους χώρους οικογενειακό αυτοκίνητο σαν μια πιο "premium" πρόταση απέναντι στον ανταγωνισμό δηλαδή το OCTAVIA, INSIGNIA, MONDEO. Οι επιδόσεις επομένως περνούν σε δεύτερη μοίρα  και πιστεύω ότι ο 1.4 TSI ACT 150ps ίσως είναι τελικά ένας "καλός συμβιβασμός" για τη ελληνική πραγματικότητα που έχει κάνει τα δίλιτρα απαγορευτικά σε φορολογία και σε κόστος χρήσης.

    Αυτό ισχύει. Είμαι ιδιοκτήτης ενός passat Β8 και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Πιο premium πρόταση σε σχέση με τους άμεσους ανταγωνιστές του ενώ και ο 1.4tsi 150hp του χαρίζει πολύ καλές επιδόσεις. Καλύπτει πλήρως το κοινό στο οποίο απευθύνεται.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.