Jump to content

GEO35

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

About GEO35

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Αττικής - Ωρωπού
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Passat

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

GEO35's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Φίλε klenar δεν έχω την οικονομική δυνατότητα για να το φτιάξω μιας και σε 3 μήνες έρχεται το νέο μέλος της οικογένειάς μου.αλλα και τα λεφτά να είχα πάλι θα το σκεφτόμουνα αν θα το έφτιαχνα γιατί θα φοβόμουν μην μου βγάλει κι άλλη ζημιά μεγάλη.και μόνο που σκέφτομαι το κόστος με πιάνει ζαλάδα,τοσα θέλει και ο γιατρός της γυναίκας μου
  2. Σε ευχαριστώ πολύ,να'σαι καλά.
  3. Φίλε themis83 όταν το πήρα είχε 113000 και τώρα έχει 142000 και δεν το έχω ούτε 2 χρόνια.
  4. Φίλε themis38 πριν το αγόρασω το αμάξι μπήκε στην καρεντα και ελέγχθηκε και το βρήκαν σε άριστη κατασταση εκτός από την πόδια της μηχανής η οποία ήταν σπασμένη.μεσα σε 30000 χλμ μου εβγαλε αυτές της ζημιές.οδηγηση εντός πόλης και μόλις 2 φορές κάναμε ταξιδακι μέχρι την Θεσσαλονίκη από τις οποίες την δεύτερη φορά μου έβγαλε το mechatronik και μείναμε χωρίς όχημα.
  5. Ποια εγγύηση ρε παιδιά,εγώ τον πολυδισκο άλλαξα και ξέρω ότι έχει 2 χρόνια εγγύηση,όχι το mechatronik.αυτο θέλει 1500 με την εργασία.
  6. Το αμάξι το αγόρασα μεταχειρισμένο και οι βάσεις όταν πήγα για τον πολυδισκο μου είπαν ότι καλό είναι να αλλαχτούν γιατί ήταν κομμένες αυτές μου πήγαν 150 ευρώ και η πόδια της μηχανής ήταν σπασμένη άλλα 25 ευρώ και τώρα στις διακοπές άλλαξα πολλαπλασιαστή γιατί τα έπαιξε ο ένας 55 ευρώ με την εργασία.εγω με αυτό το αμάξι έχω κάνει περίπου 30000 χλμ και πραγματικά αγανάκτησα με τις ζημιές και με το κόστος αυτών.μου έφυγε παραπάνω από ένας μισθός για να του φτιάξω τον πολυδισκο και τώρα ζητάει άλλους 2 μισθούς μου για επιδιόρθωση,όχι δεν έχω να τα δώσω.γι αυτό "πωλείται όπως είναι επιπλωμενο".darkx σε ευχαριστώ για την γνώμη σου αλλά η δική μου γνώμη μετά από αυτή την ταλαιπωρία δεν πρόκειται να αλλάξει,μακριά από vw.
  7. Μερικούς μήνες πρίν άλλαξα τον πολυδισκο στο passat dsg7 1.4 του 2009και πλήρωσα 1000 ευρώ μαζί με βάση μηχανής και βάση σασμάν και τώρα στις διακοπές με την γυναίκα μου έγκυο στον 6ο μήνα και ένα μωρό 15 μηνών μου μένει από mechatronik και αφού έχω πληρώσει 200 ευρώ για πολλαπλασιαστή λάδια φίλτρα και πόδια μηχανής.μετανιωσα που αγοράσαμε αυτό το αμάξι,είμαι πολύ εξαγριωμένος και θυμωμένος με αυτή την επιλογή μου.γι αυτό θα μείνω μακριά από οτιδήποτε γερμανικό με 4 Ρόδες.και για όποιον ενδιαφέρεται το αμάξι πωλειτε όπως είναι.εκτος του προβληματος με το mechatronik βρίσκεται σε άριστη κατασταση.
  8. καλησπερα,εχω ενα passat 1.4 122hp dsg me 122000klm.προσφατα του εβαλα υγραεριο το romano antonio.μετα απο 2 βδομαδες αρχισε να ρεταρει οταν ο κινητηρας ειναι κρυος,να σβηνει οταν εχω αναμενο το a/c και δουλευει στο ρελαντι,να μην τραβαει με αναμενο το a/c οταν το εχω γυρισμενο στην βενζινη.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.