Jump to content

vagelis29

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by vagelis29

  1. Γειά σας, έχω ένα polo του 10 που δεν έχει προβολακια θέλω να ρωτήσω αν βάλω τα αυθεντικά του μοντέλου έχει την δυνατότητα να ενεργοποιηθεί και το λεγόμενο cornering light που είναι όταν στρίβεις σε ένα στενό να ανάβει το προβολακι από εκεί?
  2. Έχω ένα vw polo 1.4 του 2010 και έχω το εξής πρόβλημα φέτος τησ μέρες που είχε πολύ ζέστη η τώρα το καλοκαίρι κάθε μέρα αν βάλω το αμάξι μπροστά και παω καπου και το αφήσω για 2-3 ωρες κάτω από τον ήλιο όταν το βάζω μπροστά δεν παίρνει με την 1η ενώ γυρνάει κανονικά η μίζα (δεν είναι θέμα μπαταρίας η μίζας δηλαδή ) και κάποια στιγμή ενώ θα πάει να πάρει θα κάνει σαν μπουκομενο ( τρανταζεται ) και σβήνει ξανά . τελικά παίρνει μπροστά μετά τις 8-10 προσπάθειες και όταν πάρει μυρίζει βενζίνη . Αν δεν το βάλω όλη μέρα μπροστά και πάω να το βάλω το μεσημέρι θα τρανταχτει αλλά θα πάρει . τι μπορεί να φταίει ?
  3. Έχω ένα vw polo 1.4 του 2010 και έχω το εξής πρόβλημα φέτος τησ μέρες που είχε πολύ ζέστη η τώρα το καλοκαίρι κάθε μέρα αν βάλω το αμάξι μπροστά και παω καπου και το αφήσω για 2-3 ωρες κάτω από τον ήλιο όταν το βάζω μπροστά δεν παίρνει με την 1η ενώ γυρνάει κανονικά η μίζα (δεν είναι θέμα μπαταρίας η μίζας δηλαδή ) και κάποια στιγμή ενώ θα πάει να πάρει θα κάνει σαν μπουκομενο ( τρανταζεται ) και σβήνει ξανά . τελικά παίρνει μπροστά μετά τις 8-10 προσπάθειες και όταν πάρει μυρίζει βενζίνη . Αν δεν το βάλω όλη μέρα μπροστά και πάω να το βάλω το μεσημέρι θα τρανταχτει αλλά θα πάρει . τι μπορεί να φταίει ?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.