Jump to content

kapebi

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by kapebi

  1. Και σε μένα..!! Ρώτησα και άλλον ο οποίος είναι εξειδικευμένο service vw. H απάντησή του: Να ψάξω να βρώ χειροκίνητο, καλύτερα ....!! Επίσης πήρα τον αριθμό πλαισίου και πήγα στη karenta όπου έχουν και όλο το ιστορικό του αυτοκινήτου. Το συγκεκριμένο δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό, τα service του κάθε χρόνο κανονικά χωρίς να υπάρξει κάποιο πρόβλημα μέχρι στιγμής...!! Κάποιος κάτοχος 1.8tsi dsg7 δεν υπάρχει να μιλήσουμε ρε παιδιά?
  2. Οταν μπαίνεις σε ένα συνεργείο γεμάτο με jetta - golf - passat κτλ και σου μιλάει ο μηχανικός, εσύ τι να πιστέψεις? Αυτόν ή κάποιους άλλους? Είχα πάρει τις αποφάσεις μου και τώρα δεν ξέρω τι να κάνω........Για έλα στη θέση μου..!!
  3. Μάλιστα.......Οπότε σιγά-σιγά θα πρέπει να το ξεχάσω..!! Αν επιτρέπεται τι αυτοκίνητο έχεις φίλε, και αν είχες προβλήματα?
  4. Καλησπέρα. Ημουν έτοιμος για αγορά μετ/νου (2011)1.8tsi DSG7, ώσπου μηχανικός που δουλεύει σε επίσημο συνεργείο VW, μου έκανε την καρδιά περιβόλι. Ας τα πάρουμε από την αρχή. To βρήκα σε πολύ κατάσταση από Γιατρό, ο οποίος το πρόσεχε και το είχε πένα. Μόλις 63000χλμ. Ας πάω λέω στο φίλο μου, ο οποίος είναι ηλεκτρολόγος σε επίσημο VW, να του το πώ. Αυτός με οδηγεί και με συστήνει στον μηχανικό, ο οποίος μου εξήγησε ότι όλα βγαζουν πρόβλημα στο mega-tronic (Κόστος αν θυμάμαι 1500€ ή 3000€ μου είπε), όλα καίνε λάδι, σε όλα χαλάει η αντλία νερού, σε όλα πηδάει δοντάκι η καδένα, και γενικά μακριά από 1.8tsi DSG7. Εμένα όμως μου αρέσει τρελά το συγκεκριμένο μοντέλο και δεν ψάχνω κάτι άλλο. Να τον πιστέψω ή όχι? Τι λέτε εσείς οι κάτοχοι του συγκεκριμένου μοντέλου..? Είναι αλήθεια ή μου τα φούσκωσε λίγο?
  5. Βασικά το αυτόματο το θέλω, (Καημός μου), έχω αλλάξει 5 αυτοκίνητα μέχρι στιγμής και είπα αυτή τη φορά θα το πάρω..!! Κάτω από 10000€ και μέχρι 80000χλμ, δεν έχω βρει κάτι. Επίσης δεν θέλω κάτω από 2009. Εχω θέσει αυτά τα κρητήρια.....Εχω δει από κοντά μερικά αυτοκίνητα. Δεν μου αρέσουν όλα, άλλα φουλ στη γρατζουνιά, άλλα λίγο χτυπημένα σε κρυφά σημεία κτλ...
  6. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.... Το αμάξι είναι αυτό: http://www.*μη επιτρεπόμενο @ URL*/classifieds/cars/view/5453156/ Επίσης διάβασα στο car&driver ότι αυτά που είναι παραγωγή 2008-2010 φοράνε DSG6 και ο κινητηρας λέγεται Β6. Μετά το 2010 λέγετε Β7 και φοράνε το DSG7. Εχω μπερδευτεί ρε παιδιά και δεν ξέρω τι από όλλα είναι σωστό. Επίσης κάθομαι και διαβάζω όλα τα topic με τα προβλήματα και εχω πελαγώσει..... Επίσης ο έμπορος μου είπε πως το αμάξι αυτό ήταν στη βουλή. Εχει άλλες αναρτήσεις επάνω και ξένον φώτα και άλλα extra τα οποία δεν με πολυ ενδιαφέρουν. Σε γενικές γραμμές μου τόνισε πως το συγκεκριμένο είναι διαφορετικό από άλλα passat. Δεν ξέρω αλλά θα το ψάξω αρκετά πριν κάνω κίνηση..... Edit: μόλις είδα οτι απαγορεύεται η αγγελία. Το αμάξι κοστίζει 10900€....
  7. Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για αγορά μετ/νου και έχω μερικές απορίες. Το αμάξι είναι 1.8tsi αυτόματο R-line, 11/2009 με 77000χλμ. Πως ξέρω αν είναι με το DSG6 ή DSG7..? Επίσης τι πρέπει να προσέξω πριν το πάω για έλεγχο? Ευχαριστώ....
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.