Jump to content

KostasSerres

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by KostasSerres

  1. Μαλιστα!Οποτε το αφηνω ετσι και αν θελω καμια αλλαγη καλυτερα να αλλαξω κινητηρα ή αμαξι ...ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια!Να σε ρωτησω κατι και για τα φωτα turbomaniac αφου εχετε το ιδιο?
  2. Το αμαξι οχι δεν το δυναμομετρησα δεν εχει ανοιχτει ποτε και εχει 194000! εχει δυναμη απο τις 3000 και πανω αλλα μετα τα 100 πολυ ζορι! Το ξερω πως ειναι περιεργο που το ακουτε αλλα δεν ειμαι της αλλαγης κινητηρα λογω κωδικων κλπ! Αλλο να παρω δυσκολο γιατι μολις το πηρα και ειναι πραγματικα τελειο! Μονο λιγη δυναμη παραπανω θελω να βγαλει γιατι ειχα octavia 1.6 με τον sr τον κινητηρα και εχει τρομερη διαφορα αυτο τωρα!
  3. turbomaniac ευχαριστω πολυ για την απαντηση! Ξερεις καποιον που να εχει κανει οποιαδηποτε απο τις 2 αυτες μετατροπες?
  4. Μολις το πηρα ουτε μηνα εχει!Τρομερο απο σασι καινουργια λαστοιχα αναρτησεις κλπ ηλιοροφη καθαροτατο απλα θελω να μαθω γι αυτο γιατι εργατικα δεν πληρωνω μονο τα ανταλλακτικα!
  5. Καλησπερα στο τρελο forum! Ειμαι καινουργιος οποτε αν κανω καποιο λαθος να με διορθωσετε ελευθερα δεν κραταω κακιες! Θα ηθελα να σας ρωτησω κατι για το αυτοκινητο! Εψαξα για τους κινητηρες που εχουν 1.4 οτι βγαινουν με 75 και 101 αλογα! Και απ οτι ειδα τα σωθηκα δηλαδη διαδρομη και πιστονια εχουν ιδια διασταση!Τα αλογα αυτα που κρυβονται ρε παιδια?στο κεφαλαρι?και αν ναι μπορω να κανω μετατροπη και να το κανω και γω 101 αλογα?ή το θεμα ειναι προγραμμα εισαγωγες κλπ?Αν γνωριζει καποιος θα με βοηθουσε πολυ γιατι ειμαι απο μεταβολη skoda octavia 1.6 101hp και μου ερχεται πολυ αδυναμο μετα τα 100 το αμαξι!Ελπιζω να βρω ακρη οντας νεος και φιλος με το γκαζι
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.