Jump to content

Geologic

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Geologic

  1. Καλησπέρα παιδία ! Παρακολουθω συχνά το site και δυστυχώς ήρθε η ώρα να γράψω για κακό. Πρίν λίγο καιρό πλήμμυρισε ενα VW POLO 2009 6R 1.2 tsi DSG που έχω στην κατοχή μου στο επίπεδο των καθισμάτων. Χάλασαν σίγουρα ο εγκέφαλος άνεσης και ο επιλογέας ταχυτήτων DSG. Σχετικά με τον εγκέφαλο μιας και ο πρώτος πήρε νερό, αγόρασα έναν δεύτερο μεταχειρισμένο που μπορεί να προγραμματίστει. Το πήγα σε έναν ειδικό που κάνει αυτή τη δουλεία και μου με πήρε τώρα τηλέφωνο και μου είπε οτι προσπάθησε να προγραμματήσει τον νέο με βάση τον παλιό αλλα δυσκολεύεται και δεν μπορεί να το κάνει. Φαντάζομαι οτι επειδή πλημμύρισε δεν μπορεί να γίνει μεταφορά. Το αμάξι έχει immobilizer και δεν παίρνει μπροστά αν ο εγκέφαλος του δεν προγραμματιστεί. Μπορείτε να με συμβουλέψετε τι θα μπορούσα να κάνω και ποίος θα μπορούσε να αναλάβει αυτό το προγραμματισμό ; Σας ευχαριστώ πολύ !
  2. Καλησπέρα παιδία, Ενδιαφέρομαι να αλλάξω αμορτισερ στo 2010 VW polo 6R DSG 1.2 tsi που εχω. Θέλω να έχουν ενα πιο sport χαρακτηρα και να χαμηλώσει λιγο, κυριως το πισω μερος. Σκεφτομαι για coilover. Εχετε κατι να προτείνετε; Σκεφτόμουν για budget 400-600 ευρω. http://www.ebay.com/itm/AP-Gewindefahrwerk-Tuning-fur-VW-Polo-6R-900-820kg-/182219323175?fits=Model%3APolo&hash=item2a6d1e3727:g:7soAAOSwIgNXliWk&vxp=mtr http://www.ebay.com/itm/Gewindefahrwerk-VW-Polo-6R-Fahrwerk-Gas-/360960701124?fits=Model%3APolo&hash=item540aef32c4:g:sxEAAOxyGqZSZkAq&vxp=mtr Ευχαριστώ πολύ.
  3. Καλησπέρα παιδιά και καλώς σας βρήκα, Αγόρασα πρόσφατα ενα VW polo 2010 1.2 tsi DSG το οποίο είχε πάνω μια οθόνη Zenec φαντάζομαι του 2009-2010. Η συγκεκριμένη πλέον έχει αρχίσει και τα παίζει λίγο(κυρίως το touch) οπότε αγόρασα μια android μονάδα απο το εξωτερικό (300 ευρώ 4 cores 1gb ram 8' screen ) μαζί με κάμερα οπισθοπορείας. Πήρα ένα πολυ γνωστό μαγαζί για την εγκατάσταση και μου ζήτησε 80 ευρώ. Μου φαίνονται λιγο πολλα ειδικα απο τη στιγμη που ειναι κοντά στο 1/3 του κόστους και οτι υπάρχει ηδη οθόνη και έχει γίνει σε μεγάλο βαθμό η δουλειά. Έχετε κάποιον που να κάνει καλή δουλειά δοκιμασμένη σε καλη τιμή; Επίσης θέλω μαζι με την οθόνη να βάλω και ενα διαγνωστικό που να δείχνει τις βλάβες και τα στοιχεία απο τους αισθητήρες. Βλέπω υπάρχουν πολλές επιλογές και με wi-fi και με bluetooth. Έχετε κάποιο καλο και δοκιμασμένο; Επίσης ποιά σύνδεση προτείνετε απο τις δυο; Ευχαριστώ πολύ..
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.