Jump to content

KoNiGi

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

About KoNiGi

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Κρήτης - Χανίων
  • Νομός
    Χανίων

Other Info

  • Car Type
    Passat CC

Recent Profile Visitors

526 profile views

KoNiGi's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

1

Reputation

  1. 142 ευρω μου χρέωσαν σήμερα την μπαταρία, κκαι 52 χτες η αναβάθμιση εγκεφάλου κρεμαριέρας συν 1680 η κρεμαριέρα παμε για 2000 χωρίς εγκέφαλο
  2. Βασικά νομιζω πως κοροιδευόμαστε και κοιτάνε ξεκάθαρα να τα πάρουν με κάποιο τρόπο
  3. OXI!! Απολύτως τίποτα, όλα γίνονται ξαφνικα. 1680 ευρω με εργασια και χωρις εγγύηση. αν το ξανακάνει μετά την αλλαγή μου είπαν πως πάμε για εγκέφαλο
  4. Καλησπερα, Σημερα το μεσημερι πηρα το αμαξι απο το συνεργειο με εναβαθμισμενο οπως μου ειπαν το λογισμικο της κρεμαριερας. Η τιμη ηταν στα 52 ευρω. Το αυτοκινητο απο οσο μου ειπαν το ελενξαν και το οδηγησαν. φευγωντας απο το συνεργειο και κανοντας δυο τρια χιλιομετρα το τιμονι εκανε ξανα καποιες δονησεις δεξια αριστερα. Η λυχνια δεν αναβε ουτε ακουσα ηχιτικη ειδοποιηση. Οταν σε μια στροφη εστριψα πανω απο το μισο τιμονι αναψε ξανα η ενδειξη, ακουστηκη η ειδοποιηση και το τιμονι μπλοκαρε ξανα. Δεν γυρησα πισω διοτι πιεζομουν με τη δουλεια. Δοκιμασα και αυτο που μου ειπατε με μπαταρια και ασφαλειες αλλα το απογευμα που εκανα επιτηδες μια βολτα εκανε ξανα τα ιδια. παρατηρησα πως το φαινομενο εμφανιζετε μετα απο ελαχιστα χιλιομετρα και γινετε εντονοτερο σε στροφες. Βγηκα εθνικη και στην ευθεια ειχε απλα δονησεις με ελαφρυ βαρος. Μαλλον παμε για κρεμαριερα δυστηχως. Κριμα πραγματικα.
  5. το κοστος μου ειπε πως ανερχετε εως και πανω απο 1000 ευρω
  6. Καλησπερα και παλι. Σημερα πηγα το αμαξι στην αντιπροσωπια και μου το κρατησαν για να το ελενξουν και να με ενημερωσουν. Ενας εκει που απο οσο καταλαβα ητανε ο υπευθυνος του συνεργειου μου ειπε πως κατα πασα πιθανοτητα ειναι κρεμαριερα αλλα για ποιο σιγουρα θα το βαλει στον υπολογιστη να το δει. Αυριο λογικα περιμενω τηλεφωνο να μαθω τα μαντατα.
  7. Καλησπερα σε ολους. Προ 5 μηνων αγορασα ενα CC στο οποιο μεχρι σημερα το πρωι ολα δουλευαν διαμαντι. Σημερα το πρωι πηγαινοντας να βαλω μπροστα βλεπω το λαμπακι του τιμονιου να μενει αναμενο κοκκινο και ενα χαρακτηριστικο ηχο να με προειδοποει για καποιο προβλημα. Το τιμονι ηταν αρκετα βαρυ σε σημειο να στριβει ελαχιστο. Σβηνω ξαναναβω ολα κανονικα!! Μολις κανω καμια πενηνταρια μετρα αναβει η ενδειξη με τον ηχο παρεα και αμεσως το τιμονι γινετε βαρυ. Σταματαω σβηνω αναβω ολα κανονικα και παλι. Το τιμονι στην αρχη εκανε κατι σαν δονησεις και μετα δουλεψε κανονικα για καμια 35αρια χιλιομετρα. Πριν λιγο που γυριζα σπιτι και εχοντας σταματησει για κανενα εξαωρο σε αποσταση 500 μετρων μου το εκανε 4 φορες. Αν καποιος απο σας γνωριζει κατι για το προβλημα ας με προιδεασει λιγο γιατι δε με νοιαζει για μενα αλλα βανω και το μικιο μεσα και φοβαμαι μη μου παθει πραμα. Σας ευχαριστω πολυ.
  8. Χιλια συγνωμη για την καθυστερηση. Ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Ευτυχως η δυστηχως αυριο το παιρνω στα χερια μου και σιγα σιγα θα φανουν ολα...
  9. Μου ειπαν για μηδαμηνα προβληματα στον συγκεκριμενο τυπο μηχανης γιαυτο και αποφασησα τη συγκεκριμενη αγορα.
  10. Ο κωδικος μηχανης ειναι cda
  11. Το αυτοκινητο εχει 48000 χλμ
  12. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. Χιλια συγνωμη που ζηταω την προσοχη σας αλλα ειμαι ετοιμος να αγορασω ενα μεταχειρισμενο CC 1.8 ΤSI στα 14000 και θα ηθελα καποιος να μου στειλει μερικα απο τα βασικα προβληματα. Δεν ειμαι για περιτα εξοδα μιας και εχω οικογενεια και ζορια οπως ολοι μας. ΣΑς ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΝΩΜΗ.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.