Jump to content

pavlosx88

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

About pavlosx88

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης - Ξάνθης
  • Νομός
    Ξάνθης

Other Info

  • Car Type
    Polo 9N

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

pavlosx88's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Καλησπερα.Ειχα ενα θεμα προχθες με το αμαξι μου.Αναβοσβηνε το λαμπακι του κλειδιου και δεν επαιρνε μπροστα καθολου με κανενα απο τα 2 κλειδια.Μου το ειχε ξανα κανει με το ενα κλειδι καποιες φορες και αφου το εβγαζα μετα επαιρνε κανονικα...Εχθες καποια στιγμη οταν πηγα να το βαλω μπροστα μου εβγαλε το λαμπακι..διαβασα καπου να αποσυνδεσω την μπαταρια οπως ελεγε ενας αλλος και αφου την αφησα σχεδον 1 ωρα εκτος και την συνδεσα παλι πηρε κανονικα...Μηπως ξερει κανεις τι μπορει να φταει κ αν το ξανα βγαλει αυτο,???
  2. pavlosx88

    Vw polo 9n

    Καλημέρα στο forum.Εχω ένα προβλημα σχετικά με το αυτοκίνητο μου.Έχω ένα polo 2003 1400 75hp 16V.Εχθές ξαφνικά όταν έβαλα μπροστά το αμαξι άρχισε να ανεβοκατεβαινει ο δείκτης της βενζίνης,αναβοσβηνε το λαμπάκι της βενζίνηςκ και ο υπολογιστής ταξιδιού έδειχνε τρελα χλμ ότι απομένουν. Πχ έδειχνε μια 150 χλμ υπόλοιπο και έπεφτε στο 10.Και κατανάλωση στο ρελαντί 30 λίτρα στα 100 χλμ.Αν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει η που είχε το ίδιο πρόβλημα.
  3. Θα βάλω φιλε χαρης7 αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα ακούγεται.λέω μήπως έχει κάποιο ψεκασμο που κάνει το χειμωνα άμα έχει κρύο.υποθέσεις είναι βέβαια.
  4. Καλημέρα.Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι αβ ξέρει κάποιος να μου απαντήσει...Έχω polo 2003 1400cc 75hp βενζίνη ..Όταν βάζω μπροστά τον κινητήρα μετά από μερικά δευτερόλεπτα ακούγεται ένας ήχος σαν ψεκασμος για ένα μισό λεπτό περίπου ανά 2 δευτερόλεπτα και μόνο τώρα το χειμωνα.
  5. Καλημέρα.Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι αβ ξέρει κάποιος να μου απαντήσει...Έχω polo 2003 1400cc 75hp βενζίνη ..Όταν βάζω μπροστά τον κινητήρα μετά από μερικά δευτερόλεπτα ακούγεται ένας ήχος σαν ψεκασμος για ένα μισό λεπτό περίπου ανά 2 δευτερόλεπτα και μόνο τώρα το χειμωνα.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.