Jump to content

Giovani

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

About Giovani

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Not a VW car

Giovani's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

1

Reputation

  1. Οντως η αισθηση ποιοτητας ειναι η μερα με τη νυχτα. Μεχρι και η γυναικα μου που δεν εχει καμμια επαφη με το αθλημα οταν της ειπα οτι εχουν κανα χιλιαρικο διαφορα γελουσε. Γενικα αν και λιγο ακριβοτερο μου φανηκε να σκαλι πανω απο ολα τα αλλα που λιγο πολυ ειναι μια απο τα ιδια. Απλα μου φαινεται πολυ περιεργο να ξεκινας με 1750+ στροφες . Στο προηγουμενο tig του κουμπαρου μου 1.4 tsi χαιρομουν την ελαστικοτητα που ειχε. Σε ορεινο στροφιλικι εβαζες 3η και το ξεχνουσες. Σε αυτο δεν το βλεπω. Απο καταναλωση βεβαια καληνυχτα. Τι να πω; Ισως να ειμαι βενζινακιας.
  2. Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις. Το συγκρινω με το Qashqai 1.6 με τα 130 αλογα και 300ΝΜ ροπη που εχουν περιπου ιδια λεφτα. Ειναι σιγουρα δυνατοτερο το qashqai,αλλα η διαφορα ειναι εμφανης μονο χαμηλα. Στο test drive αφηνα το μοτερ να κρεμασει κατω απο 1300, πχ σε διασταυρωση, το qashqai τραβουσε ενω το tiguan εσβηνε. Ειχα ακομα μεγαλυτερο προβλημα σε εντονη ανηφορα οπου ηθελε σχεδον αμπραγιαρισμα. Γενικα ενιωθα οτι πρεπει παντα να εισαι μια ταχυτητα κατω και να δουλευεις το κιβωτιο περισσοτερο. Μπορει να φταιει βεβαια οτι δεν εχω συνηθησει diesel και θελει αλλη οδηγηση απο βενζινη. Θα συμφωνησω παντως οτι το tiguan τεχνολογικα και ποιοτικα δεν παιζεται και εχει πολυ καλη τιμη. Καμμια σχεςη. Αλλο επιπεδο. Γι'αυτο και δυσκολευομαι να αποφασισω. Χρονια πολλα σε ολους!
  3. Καλησπερα σε ολους, Σκεφτομαι σοβαρα την αγορα ενος tiguan 1.6 tdi αλλα μετα απο 2 test drive ειμαι καπως προβληματισμενος. Σε σχεση με το qashqai το μοτερ μου φαινεται πολυ αδυναμο χαμηλα. Ειναι λογικο σαν diesel να αρπαζει δυσκολοτερα απο χαμηλα αλλα μου φανηκε οτι το αμαξι δεν ανταποκρινεται καθολου κατω απο τις 2000 στροφες. Αυτο ισως ειναι λιγο κουραστικο στο σταματα-ξεκινα της Αθηνας και σε εκκινησεις φορτωμενος σε ανηφορα κτλ. Το Qashqai μου φανηκε πολυ πιο ελαστικο και να αρπαζει απο 1500, αλλα ισως να ειναι ιδεα μου. Καθως δεν εχω μεγαλη εμπειρια με diesel μπορει καποιος φιλος που εχει ηδη αγορασει το 1.6 να με διαφωτισει με την μεχρι τωρα εμπειρια του;
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.