Jump to content

Panos93gr

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

About Panos93gr

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 7

User Information

  • Νομός
    Τρικάλων

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Panos93gr's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Το πηγα σε συνεργείο το πηραν βολτσ δεν μου ειχαν βρει κατι
  2. Λοιπον παιδιά αγόρασα ενα golf 7 dsg 2013 μοντελο και εχω το εξής προβλημα οταν παω χαλαρά μεσα στην πολη με 50 χιλιομετρα σταθερο γκαζι το αμαξι και εχει μεσα 4 η 5 ταχύτητα και ειναι κατεβασμενες πολυ η στροφές νιώθω ενα τρεμουλο ζόρισμα θα το εξηγούσα σαν να εχεις χειροκίνητο σασμαν και πρεπει να κατεβάσεις ταχύτητα γιατι τρεμη ζορίζεται καπως ετσι αλλα ειναι λογικό αυτο να το κανει σε αυτοματο ?
  3. Δεν είπα να πατάς γκάζι και να κόλας πίσω αλλά σε σχέση με το pundo που είναι 1245 κυβικά 65 άλογα πιστεύω το golf θα τραβάει καλύτερα τι λέτε;
  4. Καλησπέρα θέλω την γνώμη σας έχω ένα Fiat grande Pundo 1250 65 άλογα με αέριο και λέω να το πουλήσω θέλω να αγοράσω το golf 5 1400 90 άλογα τη γνώμη έχετε για αυτό σκέφτομαι να του βάλω αέριο λογικά σε σχέση με το Fiat δεν θα έχει λιγάκι καλύτερη ροπή δεν θέλω κάτι τρελό αλλά να τραβάει λίγο καλύτερα από το Pundo αξίζει να κάνω αυτή την αλλαγή; σε θέμα κατανάλωσης το golf σε φυσιολογική οδηγήσει θα καίει πολύ παραπάνω από το pundo?
  5. Ναι άλλα για να βγάζουν αέριο σε fsi παει να πει το δέχεται δεν θα το εβαζα ενς θα εβγαζε προβλημα ετσι δεν ειναι ?
  6. καλησπέρα θέλω μια βοήθεια έχω ένα fiat grande pundo 09 μοντέλο 1250 κυβικά 65 άλογα βενζίνη και το έχω βάλει αέριο και σκέφτομαι να το πουλήσω και να πάρω ένα Golf fsi μοντέλο 05 1400 κυβικά 90 άλογα και να του βάλω και σε αυτό αέριο θα είναι σωστή κίνηση θέλω να το κάνω αυτό γιατί μου αρέσει πολύ golf και γενικά το pundo είναι πολύ λίγα κυβικά και δεν τραβάει όσοι έχετε το golf ακούω γνώμες
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.