Jump to content

kostas7886

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

About kostas7886

Other Info

  • Car Type
    Passat

User Information

  • Νομός
    Καβάλας

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

kostas7886's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και συγνώμη που άργησα να απαντήσω. Όχι δεν ανάβει καθόλου. Στην αντιπροσωπεία δεν βρήκαν τίποτα. Σε ένα συνεργείο που το πήγα μου είπαν για ένα καλώδιο στο σασμάν ότι έχει χαλαρώσει αλλά παρόλα αυτά μετά από 2 μέρες πάλι τα ίδια.
  2. Γειά σας παιδιά. Έχω το passat b8 1.6tdi. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει με το πρόβλημα που αντιμετωπίζω. Αφού πατήσω τον συμπλέκτη και το start button αντί να εκκινήσει ο κινητήρας απενεργοποιειται. Είναι σαν να μην έχω πατήσει τον συμπλέκτη Αυτό θα γίνει πολλές φορές μέχρι να καταφέρει να ξεκινήσει. Στην αντιπροσωπεία δεν βρήκαν κάποιο πρόβλημα ενώ έλεγξα την μπαταρία και είναι σε καλή κατάσταση.
  3. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Μάλλον το κλειδί τα έχει παίξει.
  4. Όχι δεν είναι KESSY. Το λαμπάκι δεν ανάβει συνέχεια και η μπαταρία είναι η ίδια με αυτήν που μου έβαλαν στο συνεργείο. Την τρίτη μέρα μου βγάζει ένδειξη στο αμάξι ότι τελειώνει και την επόμενη πάω να ανοίξω το αμάξι και δεν λειτουργεί.
  5. Καλησπέρα παιδιά. Έχω το passat του 2015.Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι μετά από δύο χρόνια τελείωσε η μπαταρία από το κλειδί. Την αντικατέστησαν στο συνεργείο πριν είκοσι μέρες και από τότε κάθε πέντε μέρες η μπαταρία είναι εξαντλημένη την αλλάζω και μετά από πέντε μέρες πάλι τα ίδια. Μέσα σε είκοσι μέρες άλλαξα 4 μπαταρίες. Το δύσκολο είναι ότι χωρίς μπαταρία δεν ξεκινάει το αυτοκίνητο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.