Jump to content

stauros2653

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

About stauros2653

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Κεντρικής Μακεδονίας - Πέλλας
  • Νομός
    Θεσσαλονίκης

Other Info

  • Car Type
    Passat

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

stauros2653's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Γεια σε ολους.εδω κ ενα μηνα το πασσατ 1.8τ20ν 2003 αρχισε να βγαζει μαυρo καπνο οταν καιει βενζινη και ασχημη μυρωδια καυσαερίων στο αεριο.αρχισε ενας "γολθοθας" επισκεψεων σε συνεργεια 3 στον αριθμο.στον ενα εφταιγε το μαφ (αλαχτηκε με αφτερ μαρκετ καλης ποιοτητας) 120€ τζιφος.στον αλλον εφταιγε το οτι ηταν αχρονιστος ο κινητήρας ,αλλαγη καμσαφτ κ χρονισμος 120€,τζιφος.στον τριτο επαιρνε αερα απο καπου αλλαγη ολα τα βαλβιδακια αερα και η βαλβιδα pcv,160€,μειωθηκε η πυκνότητα του μαυρου καπνου εγινε καπως ποιο αρυς ενα πραγμα αλλα ο κωδικος παραμενει και σιγουρα εχω αυξημενη καταναλωση και σιγουρα το αμαξι δείχνει ενα ζορι σε προσπεραση δηλαδη αμα ζητησω δυναμη απο τον κινητήρα.τι αλλο μπορεί να συμβαινει γιατι σιγα σιγα θα αλλαχτουν τα παντα ετσι οπως παει.αν το περασε κανεις θα βοηθουσε η γνωμη του, ευχαριστώ να πω οτι με ψεκασμα με ενα σπρέι σε ολες τις ενωσεις σε ολα τα σωληνακια πιεσεων,κενου κλπ δεν εδωσε σημαδια διαρροής αερα.
  2. Εχω ενα πασσατ 1.8τ 20ν 2002.στον πινακα οργανων η οθονη lcd αρχισε να σβηνει σταδιακα,δηλ. το πρωι αναβει κανονικα αλλα σε λιγη ωρα αρχιζει να ξεθωριαζει μεχρι που σχεδον δεν βλεπω τιποτα.να αλλαξω 9λοκληρο ταμπλο,η υπαρχει τροπος να αλλαχθει μονο η οθονη; Μενω θεσσαλονικη,περιχωρα.ευχαριστω για οποια πληροφορηση.
  3. Αστερης? Ειμαι θεσσαλονικη,μπορεις να βοηθεισης πιο συγκεκριμενα.ευχαριστω.
  4. Αν και καθυστερημενα γραφω ελπιζοντας σε γνωμες απο αυτους που εχουν η ειχαν αυτο το αυτοκινητο,λοιπον το προβλημα ειναι το εξης:οταν σταματαω η κοψω ταχυτητα χωρις να σταματησω εντελως, πχ σε κοκκινο φαναρι που γινεται πρασινο,και πατησω ξανα γκαζι νιωθω πατιναρισμα η καλυτερα να μην εχει παρει ταχυτητα κατι σαν να μην προλαβε να κατεβασει και η θα πατησω φρενο η θα περιμενω 1-2 δευτερα για να κομπλαρει η ταχυτητα.ελπιζω να το περιεγραψα καλα.τι λετε ηρθε η δυσκολη ωρα?η πρεπει να κανω κατι αλλο? Προσφατα αλλαξα λαδια και φιλτρο (σασμαν).
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.