Jump to content

Pavlakos160ps

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

About Pavlakos160ps

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Δυτικής Μακεδονίας - Φλώρινας
  • Νομός
    Φλώρινας

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 6

Pavlakos160ps's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Καλησπερα παιδιά...!!!νεος στο club και θελω να πω το προβλημα π αντιμετωπίζω...!!!το αυτοκίνητο μου (golf 6 160ps) πολλές φορές την ωρα π βάζω μπρος μ σβήνει...!!’δεν κρατάει ρελαντί..!!!ρετατι!!!2-3 φορές μ εχει σβήσει και εν κίνηση!!!αυτο μπορει να μ τ κανει 2 μερες συνεχόμενα μπορει και 1 φορά τ μήνα...!!!δεν ξερω τι να κανω...εχω και σέρβις σε 1500 χιλιόμετρα..!!!θελω να τελειώσω με αυτο το θέμα...!!3 φορές εχω παει συνεργείο και στην Volkswagen και σε γνωστό....!!ο εγκέφαλος δεν δείχνει τπτ και δεν μπόρεσαν να βρουν τπτ...!!!καποια ιδέα τ μπορει να ειναι;;;ευχαριστω πολυ!!!
  2. Καλησπερα παιδιά...!!!νεος στο club και θελω να πω το προβλημα π αντιμετωπίζω...!!!το αυτοκίνητο μου (golf 6 160ps) πολλές φορές την ωρα π βάζω μπρος μ σβήνει...!!’δεν κρατάει ρελαντί..!!!ρετατι!!!2-3 φορές μ εχει σβήσει και εν κίνηση!!!αυτο μπορει να μ τ κανει 2 μερες συνεχόμενα μπορει και 1 φορά τ μήνα...!!!δεν ξερω τι να κανω...εχω και σέρβις σε 1500 χιλιόμετρα..!!!θελω να τελειώσω με αυτο το θέμα...!!3 φορές εχω παει συνεργείο και στην Volkswagen και σε γνωστό....!!ο εγκέφαλος δεν δείχνει τπτ και δεν μπόρεσαν να βρουν τπτ...!!!καποια ιδέα τ μπορει να ειναι;;;ευχαριστω πολυ!!!
  3. Pavlakos160ps

    Golf6

    Καλησπερα παιδιά...!!!νεος στο club και θελω να πω το προβλημα π αντιμετωπίζω...!!!το αυτοκίνητο μου (golf 6 160ps) πολλές φορές την ωρα π βάζω μπρος μ σβήνει...!!’δεν κρατάει ρελαντί..!!!ρετατι!!!2-3 φορές μ εχει σβήσει και εν κίνηση!!!αυτο μπορει να μ τ κανει 2 μερες συνεχόμενα μπορει και 1 φορά τ μήνα...!!!δεν ξερω τι να κανω...εχω και σέρβις σε 1500 χιλιόμετρα..!!!θελω να τελειώσω με αυτο το θέμα...!!3 φορές εχω παει συνεργείο και στην Volkswagen και σε γνωστό....!!ο εγκέφαλος δεν δείχνει τπτ και δεν μπόρεσαν να βρουν τπτ...!!!καποια ιδέα τ μπορει να ειναι;;;ευχαριστω πολυ!!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.