Jump to content

panagiotis8521

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by panagiotis8521

  1. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ενα golf mk6 1.4 160 hp. Απο καταναλωση λαδιού τι παιζει?! Εχω διαβασει οτι λογω των πολλων ίππων ειναι πιεσμένο αρκετα με αποτέλεσμα να τσιμπαει λαδακι. Οι γνώμες σας? Ευχαριστω εκ των προτέρων
  2. Το πήρες μεταχειρισμενο απο ιδιώτη?! Με πόσα χλμ αν επιτρεπεται? και κατι τελευταίο ( ) όταν λες οτι καιει λαδια για τι ποσότητες μιλαμε? Μ αρεσει το συγκεκριμένο μοντελο και θα ήθελα να μαθω όσο το δυνατόν περισσότερα πριν το παρω. Ιδιαίτερα με ανησυχεί το θέμα της καδένας που διάβασα πολλά μεσα στο forum.
  3. Καλησπερα ομάδα! Σκέφτομαι να αγοράσω ενα golf mk6 1,4 160hp όμως διαβαζω πολλα σχετικά με την καδένα του και πιο συγκεκριμένα με το γρανάζι χρονισμού! Υπάρχουν καποιες ενέργειες για να καταλάβω αν το εκαστοτε μεταχειρισμενο οχημα που θα ελέγκω αξιζει να το αγοράσω?! π.χ θορυβος μηχανης ενδεχομένος?! Ειναι απαραιτητο να πρεπει να αλλάξουν καδένα ολα αυτα τα μοντέλα?! Επίσης θα ήθελα να ξέρω τι παίζει με την κατανάλωση λαδιού. Τσιμπαει καθόλου το συγκεκριμένο μοντελο?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.