Jump to content

Bill92

Members
  • Posts

    48
  • Joined

  • Last visited

About Bill92

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 7

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Bill92's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

2

Reputation

  1. Καλησπέρα ομάδα. Θέλω να αντικαταστήσω την τουρμπίνα λόγω βλάβης, και ύστερα από 2 χρόνια(για διάφορους λόγους) είμαι πάλι στην αναζήτηση συνεργείου. Εχετε να προτείνετε κάτι, ιδιαίτερα δυτική Αττική, Πειραιά για τέτοιου είδους εργασίες και γενικά για σέρβις, ώστε να βάλω σειρά εκεί.
  2. Έχω ρίξει μερικά τέτοια και αυτό το liqui moly και άλλων εταιρειών. Να σου είμαι ειλικρινής δεν είδα διαφορά.
  3. Κωδικοποίηση είχα κάνει, καθαρισμό όχι. Φαντάζομαι αν βγει για καθάρισμα θα χρειαστεί πάλι.
  4. Καλημέρα! Όπως καταλαβαίνεις το ξεψαχνιζω και αποκλείω ένα ενα πράγματα που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν αυτό το πρόβλημα. Οι επικαθισεις είναι κοινό πρόβλημα, σίγουρα όμως δεν περιμένω να γίνει θαύμα και μετά από αυτό να πάρει 100 άλογα ετσι για να χαρω. Μπορεί να λυθεί το πρόβλημα μπορεί και όχι. Κακό δε θα του κάνει.
  5. Καλησπέρα ομάδα. Προσπάθησα να βρω σχετικό θέμα αλλά δεν κατάφερα να συλλέξω πληροφορίες. Αν εχει ξαναγινει συζητηση ας βάλει κάποιος το λινκ. Έχω ένα golf 7 tsi, και ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε που μπορώ να πάω να ελέγξω ή/και να καθαρισω επικαθισεις στις βαλβιδες, εισαγωγή κτλ στην Αττική. Το αυτοκίνητο έχει 130.000χλμ, ο καταλύτης είναι ελεγμένος, οι λ το ίδιο, πεταλούδα αισθητήρες κτλ. Θέλω να κοιτάξω και αυτό για να είμαι σίγουρος. Αστάθεια στο ρελαντί έχω, αυξημένη κατανάλωση και αισθητη μείωση της δύναμης στην επιτάχυνση εδώ και αρκετό καιρό. Ευχαριστώ!
  6. Καλησπέρα ομάδα. Προτείνετε κάποιον καλό προγραμματιστή για Αττική? Έχετε υπόψιν τα microchips tuning και chiptronic tuning?
  7. Θα το προτιμούσα και εγώ. Κάποιο συνεργείο έχεις να προτείνεις, να μην γδέρνει. Δεν με πειράζει να βάλω τον κορυφαίο καταλύτη. Σε παλιότερη εμπειρία μου π.χ. στον exhaust center δεν έμεινα ικανοποιημένος
  8. Καλησπέρα ομάδα. Ήθελα γνώμες/συνεργεία για downpipe με/χωρίς καταλύτη για τον κινητήρα 1.4 tsi με τα 122 ps.
  9. Καλησπέρα στο τιμ. Ήθελα μια διευκρίνηση αν κάποιος γνωρίζει. Έχω ένα golf 7 1.4 tsi του 2013 μοντέλο, με τους 122 ίππους. Ψάχνω να δω τι παίζει με σκαστρα. Έστειλα μειλ στην forge και το κιτ που βγάζει για 1.2 tsi και 1.4 tsi (ea211) δεν ταιριάζει στον κινητήρα μου☹, καθώς δεν βγάζουν κανένα κιτ για αυτόν τον κινητήρα. Το μόνο που διάβασα κάπου είναι ότι (ισως) έχει ένα diverter valve (δεν ξέρω τι είναι) πάνω στην τουρμπίνα και γιαυτό δεν παίρνει σκαστρα(?), ενώ μετά το 2015 άλλαξαν τον κινητήρα(?). Όλες οι απαντήσεις ευπρόσδεκτες.
  10. Είμαι πολύ ευχαριστημένος, δεν μπορώ να πω. Λογικές τιμές και επαγγελματισμος. Ωστόσο τόσα χρόνια που έχω αυτοκίνητα δεν έχω συναντήσει τέτοιο "πείσμα" σε συνεργείο. Του εξήγησα ότι θέλω να το κάνω προληπτικά, ανένδοτος. Την επόμενη φορά που θα πάω μπορεί να εχει αλλάξει γνωμη
  11. Καλησπέρα και ευχαριστώ για την απάντηση. Πήγα στον βενετσιανο, και έκανα ένα βασικό σέρβις, ελέω μεταχειρισμένου. Αυτό που με παραξένεψε, ότι ήταν ιδιαίτερα αρνητικός στην αλλαγή του ιμαντα, λέγοντας μου ότι πρέπει να πιάσω τις 180000 που λέει ή vw. Ωστόσο λεει είτε στις 180000 είτε στα 5 χρόνια οποίο έρθει πρώτο. Και έρχομαι να ρωτήσω, ήθελε να με αποτρέψει για να γλιτώσω το κοστος(220€, που σε αυτή την περίπτωση αυτός χανει) ή δεν ήθελε να το αναλάβει γτ είναι μπελας; Δεν θέλω να πιστέψω ότι δεν γνωρίζουν να το κάνουν. Ποια η γνώμη σου?
  12. Ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.