Content: Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
Background: Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
Pattern: Blank Waves Notes Sharp Wood Rockface Leather Honey Vertical Triangles
Welcome to VWClub.GR Forum

Καλώς ήλθατε στην ανοικτή κοινότητα συζητήσεων VWClub.GR Forum. Εδώ μπορείτε να βρείτε θέματα που αφορούν τα οχήματα της Volkswagen και έχουν αναρτηθεί απο διάφορους φίλους και κατόχους VW οχημάτων. Για την ανάρτηση των δικών σας απόψεων, σχολίων, προτάσεων κλπ θα χρειαστεί να εγγραφείτε ως απλά μέλη. Η διαδικασία αυτή γίνεται σε λίγα μόλις λεπτά και δεν απαιτεί την πληρωμή χρημάτων. Ωστόσο θα πρέπει να συμπληρώσετε κάποια βασικά στοιχεία επικοινωνίας.

Εγγραφόμενοι στην κοινότητα μας θα μπορείτε να :

 • Δημιουργείτε θέματα και να απαντάτε σε άλλα μέλη
 • Λαμβάνετε ενημερώσεις για τα θέματα που θέλετε να παρακολουθείτε
 • Ορίσετε τις δικές σας προσωπικές ρυθμίσεις και να διαχειριστείτε την λίστα φίλων
 • Αναρτήσετε τις δικές σας αγγελίες

Welcome to VWClub.GR Forum, like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of VWClub.GR Forum by signing in or creating an account.

 • Start new topics and reply to others
 • Subscribe to topics and forums to get automatic updates
 • Get your own profile and make new friends
 • Customize your experience here

doggy

Admin
 • Content count

  6,350
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

6 Followers

About doggy

 • Rank
  Administrator
 • Birthday 10/21/1978

Contact Methods

 • AIM
  --
 • MSN
  -
 • Website URL
  http://www.vwclub.gr
 • Skype
  k.koutalis

User Profile

 • Interests
  Music, hanging around with friends, cars, dancing, cinema, swimming, internet/computers/networks... and lots of other things...!

User Information

 • Δήμος
  Αττικής - Ζωγράφου
 • Νομός
  Αττικής

Other Info

 • Car Type
  Polo 6N
 • Car's nickname
  Skylamakso

Recent Profile Visitors

36,192 profile views
 1. Και ξεκινάω πρώτος. Παλιότερα PC / Steam gaming με handle: Kourampies (http://steamcommunity.com/id/doghous) Τα τελευταία χρόνια και αφότου μετακόμισα Ολλανδία, λόγω έλειψης χώρου για Gaming PC πήρα ένα PS4 το οποίο πρόσφατα αντικαταστάθηκε από το PS4 Pro & μια 4K TV θα με βρείτε στο PSN σαν kourampies_ (https://my.playstation.com/kourampies_)
 2. Για να δούμε πόσοι gamers είμαστε εδώ μέσα? Σε τι πλατφόρμες παίζετε; Το Poll είναι multiple choice οπότε αν έχετε πάνω από ένα αγαπημένο, μπορείτε να το δηλώσετε! Επίσης όσοι θέλετε μπορείτε να δώσετε τα Gaming Network handles για να μπορούν να σας κάνουν add άλλα μέλη.
 3. Χρόνη, όταν ο κύριος λόγος της ύπαρξης των θεμάτων γίνεται το να πει ο κάθε πικραμένος την εξυπνάδα του χωρίς να προσφέρει κάτι τότε καλώς σβήνονται ποστς. Σημασία έχει να υπάρχει και κάτι το ουσιαστικό. Όταν ένας χρήστης προσφέρει χρήσιμα πράγματα / συμβουλές στο 70-80% του χρόνου του εδώ μέσα, θα ανεχθούμε το 20-30% των άσχετων posts. Όταν όμως αυτό γυρίζει τούμπα, τότε η ανοχή μας τροποποιείται ανάλογα Νίκο πιστεύω πως το παραπάνω σε καλύπτει και εσένα. Είπαμε να είμαστε πιο χαλαροί με την ελπίδα ότι ο κόσμος δεν θα το ξεφτυλίζει, πράγμα που δεν συμβαίνει. Πιστεύω πως η απάντησή μου στον Χρόνη καλύπτει και εσένα. Το ίδιο και εσύ Χρήστο, η απάντησή μου προς τον Χρόνη σε καλύπτει και εσένα. Κατά την εγγραφή σας, συμφωνήσατε με κάποιους όρους χρήσης. Αν δεν του θυμάστε, ανατρέξτε εδώ: Τέλος να κλείσω λέγοντας πως κανείς δεν κρατάει κανέναν με το ζόρι. Συμφωνήσατε με τους παραπάνω όρους, οπότε σεβαστείτε τους.
 4. Αναφορικά με εμένα τελικά θα έρθω μόνος μάλλον αλλά κρατάω το δίκλινο. Οπότε σε όλες τις εκδηλώσεις για την ώρα είμαι ένας Επιπλέον θέλω: 2 μπλουζάκια L ανδρικά για εμένα 1 μπλουζάκι L γυναικείο για την @Cimry
 5. Εμείς τρέχουμε πάντα την νεότερη έκδοση του Tapatalk service. Παρόλα αυτά keep in mind ότι επίσημα η Tapatalk έχει αναφέρει το εξής: από εδώ: https://blog.tapatalk.com/tapatalk-pro-for-ios-retirement-slated-for-august-8/ και από εδώ: https://blog.tapatalk.com/tapatalk-pro-for-android-will-be-retiring-on-mat-16th/ Οπότε αν σε κάποιον το Tapatalk Pro δεν δουλεύει, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Όπως αναφέρουν, όσοι είχαν αγοράσει το Pro, έχουν ένα VIP status στην free εφαρμογή τους και δεν έχουν διαφημίσεις κλπ.
 6. Ξέχασα να δημοσιεύσω... ντροπή!!! Έρχομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!! Κλείνω εισιτήρια σήμερα-αύριο! doggy+cimry (με ένα μικρό ίσως για την καλή μου). Παρόλα αυτά, Δίκλινο ΝΑΙ - και γενικά ναι σε όλα! Δημήτρη, μπορείς να μάθεις και καμιά τιμή για δωμάτια τύπου suite κλπ; Ευχαριστώ!!!
 7. polo

  Nice!!! καλορίζικο και καλοτάξιδο! Και φυσικά καλωσήρθες!!!! Το 6Ν το έδωσες;
 8. Cool! περνάω άλλη μία αναβάθμιση στο tapatalk τώρα Let me know αν δουλεύει κανονικά και πάλι (στα επόμενα 30') ώστε να κλείσω και το "ticket"/ θέμα εδώ.
 9. Μπες εδώ: https://www.vwclub.gr/vwforum/index.php?/profile/30252-pan0s/photo/ και δοκίμασε να κάνεις upload την φώτο που θες. Αν σου βγάζει κάποιο μήνυμα λάθους, πες μας εδώ τι βγάζει ακριβώς για να μπορέσουμε να το κοιτάξουμε. Ενδέχεται να οφείλωταν σε κάποιο bug.
 10. το παρόν κλειδώνει & θα διαγραφεί κατόπιν αιτήματος του δημιουργού του. Αναμένουμε σύντομα το νέο θέμα με όλες τις λεπτομέρειες!!!
 11. Καλωσήρθατε όλοι!
 12. Καλωσήρθες και περαστικά!!!
 13. To Pro? Το Pro το κατήργησαν (έχει να αναβαθμιστεί από το 2014) και εγώ έπαψα να μπορώ να μπω με το Pro όταν έκανα την προηγούμενη αναβάθμιση της εφαρμογής. Χρειάστηκε να εγκαταστήσω το απλό για να μπορώ να συνδεθώ. Από όσο είδα είμαστε 1 έκδοση πίσω, κάνω τώρα την αναβάθμιση και αν δεν σου κάνει κόπος δοκίμασε πάλι σε 30'.
 14. Καλά να περάσετε τρελόπαιδα!!!! Θα είμαι εκεί!!!!.... μέσω skype

VWClub.gr. Αυτός ο μη κερδοσκοπικός δικτυακός τόπος δεν ανήκει ούτε συσχετίζεται με τις εταιρείες VolksWagen (VW) ή Kosmocar Α.Ε.
Όλα τα σήματα, λογότυπα και κατατεθέντα σχέδια αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων νόμιμων δημιουργών τους.


VWClub.gr. This non commercial web site is not affiliated or related in any way with the VolksWagen (VW) company or Kosmocar S.A.
All signs, logos and trademarks are property of their respective owner.