Jump to content

fleurdelis

Members
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

About fleurdelis

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Νομός
    Αχαΐας

Other Info

  • Car Type
    Polo 6N

fleurdelis's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Σ’ ευχαριστώ για το ενδιαφέρον φίλε μου. Θα τα κοιτάξω και αυτά. Απελπιστικά με την αστάθεια των στροφών πραγματικά. Μακάρι να είναι κάτι από αυτά. Βέβαια εάν ήταν ο αισθητήρας στροφάλου δεν μου έπαιρνε μπρος ή θα έσβηνε αλλά θα το ρωτήσω! Ευχαριστώ και πάλι. Εχω βαρεθεί να βγάζω τον πόλο της μπαταρίας άνα 2 μέρες ώστε να δουλεύει όπως δούλευε
  2. Γεια σας! Είμαι νέο μέλος και ελπίζω το θέμα το οποίο γράφω να είναι στο σωστό μέρος της ιστοσελίδας. Καταρχήν συγχαρητήρια για το site σας! Λοιπόν εδώ και περίπου 4 μήνες έχω θέμα με το ρελαντί, έχω ένα Polo 16v 6N μοντέλο του 1999. Δεν μου δουλεύει όπως δούλευε στις 850 στροφές περίπου. Δουλεύει στις 1100 σταθερά, αρκετές φορές για να μην πω συνέχεια παγώνουν οι στροφές στις 1500 και δεν πέφτουν. Άλλες φορές δουλεύει στις 1000, γενικά υπάρχει τρομερή αστάθεια. Επίσης όταν πάω σε φανάρι και σταματάω με συμπλέκτη και φρένο, με το που πατάω τον συμπλέκτη μου ανεβάζει τις στροφές και μετά πέφτει όταν το αμάξι είναι σε ακινησία. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει πραγματικά. Έχω την εντύπωση ότι από κάπου παίρνει αέρα. Δεν τα κατέχω τα μηχανολογικά παρεπιπτόντως και τόσο πολύ. Μόνο τα βασικά! Καθάρισα την πεταλούδα, κανένα αποτέλεσμα. Κράτησε για μια μέρα και μετά άρχισε τα ίδια. Μετά μπήκα στην διαδικασία να αλλάξω πεταλούδα, έβαλα σαφώς μια μεταχειρισμένη γιατί ήταν πανάκριβη να την αγοράσω, κράτησε και πάλι μια μέρα και πάλι τα ίδια. Αλλάζω εγκέφαλο μεταχειρισμένο δοκιμαστικό δεν τον έβαλα τελικά γιατί και πάλι έκανε τα ίδια. Δεν μπορώ να καταλάβω. Εκεί που θέλω να σταθώ περισσότερο και μου κάνει τρομερή εντύπωση είναι ότι όταν βγάζω τον πόλο της μπαταρίας για 1-2 λεπτάκια το αμάξι δουλεύει τέλεια... Μετά από δυο μέρες άντε πάλι τα ίδια. Δεν μπορώ να βγάζω τον πόλο της μπαταρίας συνεχώς ώστε το αμάξι να δουλεύει όπως δούλευε. Λέω μήπως η πεταλούδα που έβαλα η μεταχειρισμένη αν είναι και αυτή χαλασμένη και να μην συγχρονίζεται με τις εντολές του εγκεφάλου. Περιμένω τα φώτα σας γιατί έχω απελπιστεί πραγματικά! Φιλικά, Άγγελος!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.