Jump to content

nick#18

Members
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

About nick#18

Other Info

  • Car Type
    Not a VW car

User Information

  • Νομός
    Αττικής

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

nick#18's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Ακριβως ετσι ειναι και στο caddy! Οποτε το concept λεει δοκιμη και αγιος ο θεος! Τα maxlux που λες, που τα εχεις βρει? Ελλαδα η εξω? Τα 2ρα τα χω δοκιμασει σε ενα ibiza του 2009 και οπως ακριβως το ειπες...δεν ειναι canbus! Αλλα βοηθησε με λιγο σε κατι.. οκ εχουν πανω τις αντιστασεις smd απλα μονο για να "κοβουν" τα 12v στο επιθυμητο voltage αναλογα με το πως εχει φτιαξει ο καθε κατασκευαστης την συνδεσμολογια του στην πλακετα αλλα δεν αρκει για να "δει" τα watt ωστε να μην αναβει το λαμπακι μεσα. Τι θα επρεπε να εχουν επανω για να τα χαρακτηρισουμε ως "σωστα" canbus? π.χ. στο punto που εχω εγω.. δοκιμασα πολλα και τα μονα που επαιξαν ηταν καποια με τις κλασσικες smd αντιστασουλες αλλα και μια τριοδο σε καθε πλευρα..
  2. Χαιρετω το club! Γραφω για λογαριασμο φιλου που εχει ενα caddy του 2012 οπως αναφερω και στον τιτλο και αφου εχει βαλει LED τα φωτα πορειας του θελει να ολοκληρωσει το look με τα φωτα ημερας αλλα και της πινακιδας. Τα drl εχουν λαμπες P21/5W οπως η κοινη λαμπα φρενου η οποια μπαινει πανω στο φαναρι του με ενα "ντουι" που παιρνει ρευμα κατα το κουμπωμα του. Λαμπες υπαρχουν πολλες (οπου εχουμε δοκιμασει 4-5 διαφορετικες) αλλα το προβλημα με το canbus συνεχιζει να υπαρχει.. δηλαδη να αναβει μεσα η ενδειξη καμμενης λαμπας. Στην πινακιδα πισω εχει τα σωληνωτα λαμπακια οπου και παλι δοκιμασαμε 3-4 λυσεις αλλα κλασσικα.. το λαμπακι στο καντραν αναμενο! Βρηκα ψαχνωντας πως π.χ.στο golf αλλαζουν ολη την πλαφονιεριτσα με αντιστοιχη led. Αξιζει τον κοπο και αυτη η δοκιμη η εχετε κατα νου καποια λυση για λαμπες που να λειτουργουν σωστα? Εννοειται πως οτι δοκιμασαμε "ηταν" για canbus.. Ευχαριστω !
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.