Jump to content

maximos

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by maximos

  1. Ναι φιλε μου το ανοιξα απλα απο οτι βλεπω λεει για πολλους τυπους κινητηρα.Για AUQ εαν μπορεις να καταλαβεις μπορεις να μου πεις ποια χρωματα ειναι?
  2. Σε ευχαριστω φιλε μου..Τον εχω παρει τον μοχλο μαζι με το πλεξουδακι του απλα θελει και απο τον εγκεφαλο τραβηγμα καλωδια για να συνδεθουν στο πλεξουδακι και δεν ξερω ποια ειναι...Εχεις ή εχει κανεις καμια απαντηση ??
  3. καλησπερα παιδια σε golf 4 gti 20vt ηλεκτρογκαζο γνωριζει κανεις ποια καλωδια χρειαζεται να τραβηξεις απο τον εγκεφαλο για τον αυτοματο πιλοτο ??
  4. Ειναι καταργημενη και η Ν249 και η pcv φιλε μου..
  5. Οκ αφηστε αυτο το προβλημα...Αν γνωριζει καποιος ας μου πει γιατι πρεσαροντας τα κολαρα μου βγαζει αερα μεσα απο τον δεικτη λαδιου??
  6. κανενας δεν μπορει να βοηθησει?? Ωραιοιιιι...
  7. δεν βγαζει βλαβη στο vagcom αν αυτο εννοεις απλα οταν παταω γκαζι για να φορτωσει ο κινητηρας η να κανω μια προσπεραση κανει σαν να ανοιγοκλεινει η πεταλουδα και σκαει η σκαστρα.
  8. το αυτοκινητο φοραει τουρμπο κ03ς,westgate forge,φιλτρο,εξατμιση,προγραμμα,μπεκ,μαφλες,πολλαπλασιαστες ρ8,ιντερκουλερ,αγελαδα samco,σκαστρα forge,ειναι με μπαροβαλβιδα και οχι με ν75...απο κει και περα δεν εχει πειραχτει τιποτε αλλο.
  9. Φοραω την σκαστρα της forge ανοιχτου-κλειστου τυπου ..στα συνεργεια μου ειπαν οτι φταιει η σκαστρα,την αλλαξα αλλα δεν διορθωθηκε..σε ενα αλλο μου ειπαν οτι φταιει η πεταλουδα γκαζιου,σε ενα αλλο μου ειπαν οτι φταιει ο μεταβλητος χρονισμος.Το αυτοκινητο το εκανε απο την στιγμη που το αγορασα, δεν παρουσιαστηκε σε εμενα..
  10. Καλησπερα παιδια ειμαι κατοχος ενος golf iv gti 20vt ..Αντιμετοπιζω το προβλημα στο παρακατω βιντεο. Πατωντας σταθερο το γκαζι μου κανει αυτα τα κοψιματα και κανει τον ηχο της σκαστρας.Πηγα σε 3-4 συνεργεια και ο καθενας μου λεει τα δικα του.Εχει τυχει ποτε σε κανεναν αυτο?? (να σημειωσω οτι το αυτοκινητο ειναι ηλεκτρογκαζο ) IMG_1114.MOV
  11. Μαγκες εχω ενα golf mk4 20vt τι μπεκ μου προτεινεται για να φτασω κοντα στα 260hp και να ειμαι ανετος ??
  12. Γεια σας αλανια ειμαι κατοχος ενος vw golf 4 20vt και συνανταω το εξης προβλημα.Οταν κραταω το γκαζι σε σταθερες στροφες και κυριως σε μεγαλες ταχυτητες και το μπαρομετρο ειναι κοντα στο 0 μου ξεφυσαει η σκαστρα και κανει κοψιματα ο κινητηρας.Τι μπορει να φταιει ??
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.