Jump to content

Thanos_N.

Members
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

About Thanos_N.

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 7

User Information

  • Νομός
    Μαγνησίας

Thanos_N.'s Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Για την ώρα είμαι περίπου στα 500+, με επίλυση του θέματος της θέρμανσης, αλλά όχι της στάθμης του νερού η οποία πολύ πιο αργά μεν... πέφτει όμως και πάλι!!! Ευχαριστώ για το ποστάρισμα. Μόλις έχω τελική εικόνα και οριστική λύση, θα ενημερώσω!
  2. Καλησπέρα! Έχω ένα Golf MK7 1.6 TDi του 2014, το οποίο από το χειμώνα του 2016 άρχισε να εμφανίζει προβλήματα με τη θέρμανση (μόνο) στον κλιματισμό, χωρίς κανένα άλλο πρόβλημα και χωρίς κανένα λαμπάκι να ανάβει. Από κάποια στιγμή και μετά, ακόμη και στη ρύθμιση "High", δηλ. στους 30 βαθμούς, έβγαζε κρύο αέρα. Το αμάξι μπήκε στην επίσημη αντιπροσωπεία για να λυθεί το πρόβλημα, 2 φορές, κι εκεί αφού διαπιστώθηκε πως...δεν υπάρχει πρόβλημα τουλάχιστον σε επίπεδο ηλεκτρονικών, αφού στα διαγνωστικά έβγαιναν όλα οκ, προτάθηκε να λυθεί το ταμπλό για να βρεθεί τι μπορεί να φταίει. Επειδή δεν ήθελα σε αμάξι 2ετίας να κατέβει το ταμπλό, απευθύνθηκα και σε μηχανικό έξω που τον γνωρίζω προσωπικά και τον εμπιστεύομαι για να μου προτείνει λύση. Στην πορεία και μέχρι να το δει ο μηχανικός μας προέκυψε και λαμπάκι υγρού κυκλώματος ψύξης. Διαρροή δεν βρέθηκε ποτέ και πουθενά...σε ένα πρόβλημα που παραμένει πλέον πάνω από 1 χρόνο. Για τη λειτουργία του κλιματιστικού, μου προτάθηκε ως λύση (με όποιες πιθανότητες να δουλέψει) ο καθαρισμός του ψυγείου του κλιματιστικού με χημικό,το οποίο όντως έγινε και ήταν αποτελεσματικό. Τον περσινό χειμώνα η θέρμανση δούλεψε κανονικά. Η απώλεια παραφλού επιμένει, με τρόπο που δεν είναι προβλέψιμος...αφού δε συμπληρώνω συγκεκριμένη ποσότητα σε συγκεκριμένο χρόνο ή δεν ανάβει λαμπάκι σταθερά, μετά από συγκεκριμένα χλμ. Το αυτοκίνητο δεν εμφανίζει πουθενά εμφανή διαρροή και δεν έχει ποτέ ανεβάσει θερμοκρασία πάνω από 90. Εδώ και λίγες μέρες επανεμφανίστηκε το πρόβλημα του κλιματιστικού και της απουσίας ζεστού αέρα, ενώ μάλλον έρχεται και μυρωδιά παραφλού από τον κινητήρα. Θα ήθελα τις γνώμες σας αφενός κι αφετέρου, επειδή δε βλέπω να γλιτώνω την αλλαγή ψυγείου, αν γνωρίζετε κάποιον ψυκτικό σε Βόλο ή Θεσσαλονίκη, τον οποίο θα εμπιστευόσασταν με κλειστά μάτια για να σας λύσει το ταμπλό. Ευχαριστώ προκαταβολικά!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.