Jump to content

Makis Paschalidis

Members
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

About Makis Paschalidis

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 6

User Information

  • Νομός
    Αττικής

Makis Paschalidis's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Φιλε μου για το υλικο για την μοναδα ABS γραφω μιλαω το Αυτοκινητο ητανε μια χαρα πριν την αναβασμιση δεν υπηρχε κανενα προβλημα μετα βγηκε το προβλημα με την μοναδα.Εχω παει και στης δυο καρεντες μια στο πειραια και μια στην Μηλιαρακη και μου ηπανε οτι υπαρχει λυση με πληρωμη φυσικα να αλλαξουνε το ηλεκρικο κομματι της μοναδας του ABS και ρωτο γιατι να πληρωθω αμα εχει γινει η μαλακια με την αναβασμηση του εγκεφαλου του ABS οταν εγινε ανακληση σε αυτο το προβλημα για να καψει εγκεφαλο κατι εγινε δεν μπορει στα καλα καθουμενα να μου χαλαει το ABS και το ESP και πρωπαντος να κλειδωσει το φρενο ασφαλεια για μενα και για τους αλλους για αυτο θελω την βοηθεια σας για να δω τι θα κανω στο εξης!
  2. Καλησπερα παιδια.Μου ετυχε και σε μενα το προβλημα το ABS εχω το GOLF MK6 με τα 160 hp ας αρχισουμε την αρχη. Ηι στορια μου περυσι τον Αυγουστο του 2017 μου κανουνε ανακληση το αμαξι γιατι βρηκανε προβλημα στο ABS και ESP και επρεπε να το παω στην αντιπροσωποια εκλεισα ραντεβου και το κανανε. Μετα απο μια μερα τον Οκτωμβριο μετα απο 2 μηνες μου κανει στο ταμπλο ενα τσεκ στο ABS δεν εδωσα συμασια εσβησα την μιζα και δεν ξανααναψε τον Νοεμβριο του 2018 ητανε το τελικο αποτελεσμα την ωρα που οδηγουσα μου αναψε το λαμπακι και μου μπλοκαρει το πεταλι του φρενου πετροσε με 60 χιλ πηγενα με πανικο ανεβαζω σκαλα στο χειροφρενο σιγα και κατεβαζα απο τριτη δευτερα και περιμενα την πρωτη με 20 χιλιομετρα για να μπει τελικα σταματισα με αλαρμ εσβησα την μηχανη και αυτοματα το φρενο γυριστηκε στο συμβατικο πηγα στην αντιπροσωπεια και μου ειπε 1500 ευρω για την μοναδα ελεος εγω απλα πιστευω οτι εχει γινει μαλακια και πρεπει να βρω μια λυση αμα ειναι να τους τρεξω επισημα ο λογος δεν υποστηριζουνε οτι εχει γινει λαθος και εγινε η αναβασμισει ο εγκεφαλος του ABS εχει καει πειτε μου εδω τι πρεπει να κανω? Εχω στειλει γραμμα και στην Κεντρικα στην Γερμανια και περιμενω να μου απαντησουνε.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.