Jump to content

Zisis88

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Zisis88

  1. Just now, Stamg said:

    Σε ποια κολόνα ακριβώς αναφέρεσαι. Ο ήχος είναι συνεχόμενος η ακούγεται κάπου κάπου σε ανωμαλία του δρόμου;

    Sent from my SM-A520F using Tapatalk
     

    Είναι συνεχόμενος αλλά μετά απο λίγα χλμ σταματάει. Το κάνει σε οποιαδήποτε ανωμαλία του δρόμου αλλά και στρέβλωση του αμαξώματος (πχ στροφές). 

  2. 1 hour ago , forza said:

    Σε error στο front assist αναφέρεσαι;
    Εγώ δεν το πήγα γιατί είχα διαβάσει ότι δεν κρατάει log αυτού του error και έπρεπε να το πας εκείνη την ώρα με το error αναμμένο.
    Θα το έχω υπόψιν μου

    Ναι στο front assist. Στο δικό μου τουλάχιστον το είχε κρατήσει. 

  3. On 25/2/2019 at 10:56 ΜΜ, Zisis88 said:

    Εμένα όμως δεν το κάνει πάντα.  Π.χ. όσο κρύο και να έχει δεν ακούγεται. Αν όμως ανάψω τον κλιματισμό ακούγεται για αρκετό χρονικό διάστημα.

    Πήγα στην αντιπροσωπεία για τον ήχο αυτό. Κατέληξαν ότι είναι απο την κολώνα. Παράγγειλα καινούρια, θα έρθει απο Γερμανία σε 1 μήνα. Όταν το αλλάξω θα σου πω εαν λύθηκε το πρόβλημα με τον ήχο. 

  4. 45 λεπτά πριν , forza said:

    Το μονο προβλημα που εχω παρατηρησει μεχρι στιγμης με αισθητηρες ειναι οτι μου εχει βγαλει προειδοποιητικο σημα για το front assist και το εχει απενεργοποιησει. Με μια επανεκκινηση του αυτοκινητου λυθηκε και τις 3 φορες που το εχει κανει. Εχω την υποψια οτι γινονται συγκεκριμενες αντανακλασεις σε μια συγκεκριμενη διαδρομη και το ενοχλει με καποιον τροπο. Μου το εχει βγαλει σε συγκεκριμενο δρομο και παντα βραδυ. Στο αγγλικο φορουμ εχουν αναφερει προβληματα με τον αισθητηρα front assist και οτι η εταιρεια σε καποιους αντικατεστησε το μπροστινο σηματακι της VW (εκει πισω βρισκεται αυτος ο αισθητηρας) με αλλο διαφορετικης διαπερατοτητας.

    Το έκανε και στο δικό μου. Όταν το πήγα στην αντιπροσωπεία, μου είπαν ότι είχρ κρατήσει error στον εγκέφαλο. Έκαναν αναβάθμιση ή αναπρογραμματισμό και λύθηκε. 

  5. 8 hours ago , ils said:


    Δεν είπα ότι το κάνει πάντα .Σε μένα δεν έχει σχέση ο θόρυβος με τον κλιματισμό


    Sent from my iPhone using Tapatalk

    Α. Οκ. Ευχαριστώ πολύ. Νόμιζα είχα πρόβλημα με το αμάξι.

  6. 5 hours ago , ils said:


    Φιλε μου το κάνει και σε εμένα αυτό το πρωί με κρύο μετά από λίγα χλμ δεν τον ακούω


    Sent from my iPhone using Tapatalk

    Εμένα όμως δεν το κάνει πάντα.  Π.χ. όσο κρύο και να έχει δεν ακούγεται. Αν όμως ανάψω τον κλιματισμό ακούγεται για αρκετό χρονικό διάστημα.

  7.  

    Καλησπέρα και απο εμένα. Έχω ένα Tiguan 2/2018 με ημερομηνία κατασκευή 45/2017. Εδώ και λίγο καιρό έχω ένα θέμα με ήχο, απο πλαστικό στην δεξιά μεριά του ταμπλό. 

    Ερώτηση. Έχει κανείς άλλος κάτι παρόμοιο και αν ναι πως το αντιμετώπισε. 

    Υ. Γ. Το κάνει κυρίως σε κρύες μέρες και όταν ανοίξω τον κλιματισμο. Σαν συστολή- διαστολή. 

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.