Jump to content

Anastasis81

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

About Anastasis81

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Αττικής - Αθηναίων
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Polo 6R (2009)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Anastasis81's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Αυτή με το κόκκινο θερμόμετρο που έχω ανεβάσει
  2. Καλημέρα παιδιά. Έχω τι εξής θέμα. Κατά τη διάρκεια ταξιδιού άναψε η λυχνία θερμοκρασίας. Αμέσως έβαλα παραφλού και λάδια, αλλά συνέχισε να αναβοσβήνει η λυχνία και επιπλέον το air-condition δεν λειτουργεί στην ψύξη. Με το που έφτασα στον προορισμό μου το πήγα σε συνεργείο. Είδαμε ότι η θερμοκρασία είναι μια χαρά, (το αυτοκίνητο φοράει καινούριο θερμοστάτη,διακλαδωτηρα, αντλία και τρόμπα νερού και πλέον καινούριο παγούρι). Το βεντιλατέρ μια χαρά. Ωστόσο η λυχνία συνεχίζει να αναβοσβήνει. Επειδή είμαι σε απόγνωση ξερεις κάποιος τι μπορεί να φταίει;Ευχαριστώ πολύ
  3. Καλημέρα, σήμερα άκουσα και γω για τον διακλαδωτήρα. Γνωρίζει κάποιος ποιά η τιμή αλλαγής μαζί με την εργασία. Γιατί το πήγα σε συνεργείο, πρώην εργαζόμενου σε αντιπροσωπεία και μου είπα 250 ευρώ. Ευχαριστώ πολύ Μ.Τ.
  4. Υπάρχει κάποιο καλό συνεργείο κέντρο και νότια προάστια για polo? Τι εννοώ καλό....σας παραθέτω την εμπειρία μου 1ο συνεργειο (με άριστη βαθμολογία από autoduder): άλλαξα πίσω δισκόφρενα και 2 χρόνια τώρα στην όπισθεν σφυρίζει 2ο συνεργειο: έπρεπε να του πω εγώ στο service αν έχει κάποιο πρόβλημα, όντας άσχετος από μηχανολογικό Ακόμα και να αλλάξει υαλοκαθαριστηρες 3ο συνεργειο-ηλεκτρολογειο: πήγα για αλλαγή κλειδαριες στο πορτ μπαγκαζ και μου το παρέδωσαν ξεβιδωτο και με τις βίδες μεταξύ πλαστικού και λαμαρίνες 4ο συνεργείο: και οι 2 αντιπροσωπείες και ο Μπουρμάς που ήθελαν για ένα βαθουλωμα στο καπό 462 ευρώ. Αν μπορείτε βοηθήστε Ευχαριστώ
  5. Φίλε είσαι αστέρι. Ούτε που το χα προσέξει. Το λέει και στο manual? Ευχαριστώ πολύ
  6. Καλησπέρα . Να ρωτήσω .ξέρει κανείς αν γίνεται να υπάρχει κλείδωμα εσωτερικά (Για να μην ανοίγουν τις πόρτες τα παιδια σε polo του 2009;)
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.