Jump to content

Christosp

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

About Christosp

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Αττικής - Ηλιούπολης
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Scirocco

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Christosp's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Παιδιά καλησπέρα θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση .Δεν θέλω να ανοίξω καινούριο θέμα μόνο για αυτό.Παρατηρησα χθες σε scirocco 1.4 στην επαναφορά του πεντάλ φρένου ένα τρίξιμο.Ακουγεται πολύ λίγο αλλά στο πόδι το νιώθεις .Είναι κάτι που πρέπει να το κοιτάξω ή είναι φυσιολογικό ;
  2. Σε ευχαριστώ φίλε μου για τις απαντήσεις σου.Αυτο που με τρομάζει εμένα μπορεί και άδικα βέβαια, είναι να εμπιστευτώ κάποιον να αλλάξει το εργοστασιακό παρμπριζ.Και αυτό αφορά και την εκάστοτε εταιρεία που επισκευάζει παρμπριζ αλλά και την ίδια την αντιπροσωπεία.Ισως τελικά να συνηθίσω την θαμπαδα και μείνει τελικά έτσι .
  3. Ότι δεν θα αφήσει θαμπαδα.Αυτο είναι άλλο θέμα μην επεκταθούμε εκεί.Ουτως ή άλλως πήρα την απόφαση να το κάνω γνωρίζοντας ότι μπορεί να έχει συνέπειες.Το θέμα είναι αξίζει για κάτι τέτοιο να μπω στην διαδικασία με ασφαλιστικές να το αλλάξω ;Ή θα τραβάω τα μαλλιά μου ;
  4. Καλημέρα παιδιά.Εχω μπει στην ενότητα Golf γιατί με ενδιαφέρει το θέμα με το παρμπρίζ.Scirocco έχω το 122 μεταχειρισμένο και από την ημέρα που το πήρα δεν άλλαξα υαλοκαθαριστήρες(δεν πήγε το μυαλό μου ότι μπορεί να γίνει στραβή,επίσης είχαν ψωμί ακόμα)Τελοσπαντων η ζημιά έγινε και μεγάλες γρατζουνιές δημιουργήθηκαν στο παρμπριζ.Οπου και αν ρώτησα για επισκευή κανένας δεν το αναλάμβανε.Βρηκα έναν κύριο στο Ίντερνετ που ανέλαβε την επιδιόρθωση .Οι γρατζουνιές έφυγαν αλλά σε κάποια σημεία του παρμπριζ έμεινε μια θαμπαδα που είναι ορατή την ημέρα.Η ερώτηση μου ρε παιδιά είναι να μπω στην διαδικασία “γνωστή-άγνωστη”με το πετραδάκι στο παρμπριζ για να μου το αλλάξουν ;Ή να μείνω έτσι ;Έχω θραύση Κρυστάλλων αλλά έχει απαλλαγή 200€ δεν ξέρω αν παίζει ρόλο.Και τα ρωτάω αυτά γιατί δεν ξέρω αν αξίζει να μπεις στον κόπο ξήλωμα και καινούριο παρμπριζ από το εργοστασιακό.Θα ήθελα να ακούσω τις γνώμες σας .
  5. Νασαι καλά φίλε μου .Ειναι οι φόβοι που σε πιάνουν όταν παίρνεις κάτι καινούριο .Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου !
  6. Καλησπέρα παιδιά νέο μέλος στην ομάδα !Και νέος κάτοχος Scirocco 2009.Το αμάξι το βρήκα ευκαιρία το πήρα μεταχειρισμένο με 9.800 χλμ,κάποιος θα έλεγε σχεδόν καινούριο.Στις βόλτες που του έκανα για να το συνηθίσω -μάθω το αμάξι δεν πάτησα καλά συμπλέκτη και αλλάζοντας από 2α σε 3η δεν μπήκε ποτε η 3η και ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος.Απειρος δεν είμαι οδηγάω χρόνια αλλά λόγω του Καινούργιου αυτοκινήτου τώρα με έχουν πιάσει οι φοβίες μου.Θα θελα να ρωτήσω ποσο κακό κάνει στην μετάδοση αυτό που έγινε .Εννοειται ότι δεν θα επαναληφθεί αλλά θα θελα να μάθω τι ζημιά προκάλεσα.Ευχαριστω εκ των προτέρων και χαιρετώ όλους τους φίλους του φόρουμ!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.