Jump to content

yannis1394

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

About yannis1394

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Αττικής - Ηρακλείου
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 6

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

yannis1394's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. οχι δεν εγινε.μπορω να το κανω μονος μου ή χρειαζεται καποιο μηχανικο?
  2. Το ιδιο σκεφτομουν και γω φιλε ... Πηγα και εκανα το μεγαλο service εκει πριν μια βδομαδα ,(οπου μου επιασαν τον κ@λο), γιατι υποτιθεται ειναι εξειδικευμενος αντιπροσωπος και θα μου ελεγε κατι που δε θα μου λεγε ενα απλο συνεργειο. Τους λεω οτι το αυτοκινητο εχει θεμα και μου λενε οτι ειναι ιδεα μου,μεχρι που το οδηγησε ο αρχιμηχανικος και ειπε οτι οντως υπαρχει προβλημα .αλλα και παλι, δεν εκατσαν να δουν τι και πως ,περα απο το να προτεινουν να περιμενω για check engine ή προληπτικη αλλαγη τουρμπινας.Τελοσπαντων..οπως και να χει,ευχαριστω για το χρονο σου!!
  3. και γω αυτο πιστευα ,αλλα μου παν οτι θα φαινοταν στο διαγνωστικο προγραμμα. Παρολ'αυτα αν παιζει κατι τετοιο ,μου προτειναν ανακατασκευη τουρμπινας ως μονη επιλογη. Γνωριζετε αν υπαρχει καποια αλλη λυση ή καποιον που να ειδικευετε στα περι τουρμπινας?
  4. Δυστυχως ,δεν εχω τη συσκευη για να το κανω μονος μου εν κινηση και στο συνεργειο μου ειπαν οτι αμα ειχε θεμα η πιεση θα φαινοταν στο διαγνωστικο.
  5. Καλησπερα παιδια! Ειμαι κατοχος ενος golf 6 tsi 122 (142000 χλμ). και τις τελευταιες 2 βδομαδες το αυτοκινητο δεν τραβαει οπως τραβαγε,σα να δινει το τουρμπο λιγοτερη πιεση σε ολο το φασμα ή να μην ανοιγει καποιες φορες. Με 2α,3η δινει πιεση απο τις 2500 στροφες με αποτομο γκαζι,αλλα σιγουρα αρκετα λιγοτερη απο οση ηταν ,σε σημειο που θυμιζει ατμοσφαιρικο. Επισης στο ρελαντι ,παρατηρω καποιο τρεμουλο. Πηγα συνεργειογια διαγνωστικο και δε βγαζει καποιο fault code.Εγινε σερβις με αλλαγη σε μπουζι,λαδια,φιλτρα κτλ Ο μηχανικος μου πε οτι μπορει να ναι τουρμπινα(ανακατασκευη), ή intercooler ή καπακια μηχανης και λεει να περιμενω να βγαλει engine check για να δειξει σφαλμα και να βρουμε τι φταιει. Σκεφτομουν για n75,n249 ,αλλα μου λεει ο μηχανικος ,αφου δε βγαζει κατι στο διαγνωστικο ,να μην κανω κατι.Εχει κανεις καμια ιδεα ή καποιον που μπορει να χει ιδεα,μπας και αποφυγω να πληρωνω τουρμπινες αντιπροσωπια? Ευχαριστω εκ των προτερων.
  6. ευχαριστω φιλε αν και δυστυχως νεοτερα μοντελο δυσκολο. στο budget μου εχω golf 5 1.4 122 και golf 6 1.2 105. ακουω οτι το 6 ειναι γενικα ενα πιο ολοκληρομενο 5, το μονο που με φοβιζει ειναι ο κινητηρας και δε βρισκω πληροφοριες και reviews απο χρηστες .μαλλον θα καταληξω προς το 5...
  7. Καλησπερα στην ομαδα! Εχω καταληξει σε 2 golf 6, και εχω βρει ενα με τον 1.2 tsi bluemotion και ενα 1.4 tsi 122. Εκλεινα προς το πρωτο λογω οικονομιας καταναλωσης αλλα το διλλημα μου ειναι : 1)αν ο 1.2 ειναι αρκετος για το αμαξωμα του golf (μεχρι 140-150 εθνικη και φυσιολογικες επιταχυνσεις μεχρι 100 σε πολη). Θα ειναι οντως πιο οικονομικος ή λογω του βαρους θα χρειαζεται πιεση και εν τελη θα καιει οσο ο 1.4? 2) υπαρχουν προβληματα με tsi 1.2 bluemotion συγκρτικα με τον κλασσικο 1.4? Αν υπαρχει καποιος κατοχος και εχει λιγο χρονο ,θα με βοηθαγε πολυ.. Ευχαριστω εκ των προτερων ! (*ακυρο ,το μοτερ του golf 5 1.4 tsi 122 εχει καποια διαφορα με του 6(2008-2009) ? θα ειχε δηλαδη καποιο νοημα να κοιταξω για το 5? γιατι εχω ακουσει για θεματα στις αρχικες εκδοσεις του 6 )
  8. Καλησπερα στην ομαδα! Εχω καταληξει σε 2 golf 6, και εχω βρει ενα με τον 1.2 tsi bluemotion και ενα 1.4 tsi 122. Το πρωτο ειναι η trendline bluemotion και το δευτερο η generation εκδοση. Εκλεινα προς το πρωτο λογω οικονομιας καταναλωσης αλλα το διλλημα μου ειναι : 1)αν ο 1.2 ειναι αρκετος για το αμαξωμα του golf (μεχρι 140-150 εθνικη και φυσιολογικες επιταχυνσεις μεχρι 100 σε πολη). Θα ειναι οντως πιο οικονομικος ή λογω του βαρους θα χρειαζεται πιεση και εν τελη θα καιει οσο ο 1.4? 2) υπαρχουν προβληματα με tsi 1.2 κα;ι τη bluemotion τεχνολογια συγκρτικα με τον κλασσικο 1.4, ή παιζουν τα γνωστα θεματακια. Αν υπαρχει καποιος κατοχος και εχει λιγο χρονο ,θα με βοηθαγε πολυ.. ευχαριστω! (*ακυρο ,το golf 6 1.2 bluemotion που οδηγησα και μου φαινεται λιγοτερο στιβαρο απο το golf 5 που ειχα οδηγησει παλαιοτερα ,σαν αμαξομα και συμπεριφορα. Ειναι η ιδεα μου ,παιζει καποιο ρολο ο κινητηρας ή ετσι ειναι η κατασκευη του 6?)
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.