Jump to content
Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble

Kwstis2019

Members
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Kwstis2019 last won the day on December 18 2019

Kwstis2019 had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

About Kwstis2019

 • Rank
  VWClub Member

User Information

 • Gender
  Male | Άνδρας
 • Δήμος
  Στερεά Ελλάδας - Κύμης - Αλιβερίου
 • Νομός
  Εύβοιας

Other Info

 • Car Type
  Amarok

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά με υγεία... Για εμάς η κακοτυχία με αυτό το αυτοκίνητο συνεχίζει.. Μετά από Μετρήσεις βγάζει πρόβλημα με τα καινούρια μπεκ και την καινουρια αντλία και τα έχει στείλει πίσω και περιμένουμε την αντικατάσταση.. Πλάι σε εμάς έτυχε να πάρουμε καινούρια ανταλλακτικά και να να βγουν ελαττωματικά..
 2. Ναι το ειοα στον μηχανικό μου αλλά είχε κολλήσει με τα μπεκ... Τώρα που αλλάχτηκαν και αυτά έχει πάει το μυαλό μας να σκεφτόμαστε και αυτό... Το μπορεί να έχει επηρεάσει αυτό που έγινε με τα καλώδια..
 3. Βασικά για να μην σας μπερδεύω όταν μπήκε γι αυτοκίνητο αντιπροσωπεία αλλάξαμε εγκέφαλο. φίλτρο.. egr.. Εξάτμιση.. Όλα καινούργιο... Μας δίνουν οκ ότι πια όλα είναι καλά... Έρχεται νησί κ μετά από 15 μέρες και αφού έγινε και το μπαμ με τη σύνδεση της μπαταρίας αρχίσει να πέφτει σε safe mode με διάγνωση φτωχο μιγμα... Το στελονουμε Αθήνα πάλι αλλάζουμε αντλία υψηλής... Τα ίδια... Αλλάζουμε μπεκ τα ίδια.... Γ αυτό ρωτάω μηοως έχει γίνει τπτ με τον εγκέφαλο..
 4. Καλησπέρα.... Κανένα νεότερο ακόμα... Μετρήθηκαν πιέσεις του αυτοκινήτου είναι φυσιολογικές σε όλες τις λειτουργίες του... Το. Πρόβλημα όμως παραμένει... Μόλις πάει να τουρμπισει που λέμεsefe mode και η διάγνωση φτωχό μιγμα... Περιμένω τώρα να τσεκάρει ο. Μηχανικός πεταλούδα καλωδίων μηοως κάποιο από αυτά έχει κάποιο θέμα... Και μετά πάμε για τσεκ στον εγκέφαλο.. Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι που θυμηθηκα εκ των υστέρων... Μια βδομάδα πριν παρουσιαστεί αυτό το θέμα μ είχε μείνει το άλλο μου vw golf από μπαταρία κ προασθαησα να τα συνδέσω..τα καλώδια όμως κοντά.. Το αυτοκινητι το ένα πιο. Μεγάλο από το άλλο... Βγήκε το καλώδιο την ώρα της συνδέσεις ακούμπησε σε μέταλλο και μπαμ..εβγαλε σαν σπινθηρα σαν λάμψη και έσβησε το pick up.. Δούλευαν ομως όλα κανονικά... Μετά από αυτό υπάρχει περίπτωση σε μια βδομάδα να έβγαλε θέμα ο εγκέφαλος? Δεν θα το είχε δείξει Ίσως και κατευθείαν?
 5. Δεν έχει πάει ακόμα είχε πολύ δουλειά αύριο μας είπε λογικά...ναι φίλτρο αλλάξαμε.. Καθαριστικό βαζω ναι . Όταν λες πολλά είναι πιθανά για πες καμία ιδέα..
 6. Egr και βαλβίδα πίεσης μπήκαν γνήσιες καινούριες στην αντιπροσωπεία.... Απλά μας είπε ο μάστορας μας ότι στο. Καθάρισμα του ντεπόζιτου βρήκε ρινισματα από. Την αντλία υψηλής που είχε καταστραφεί.. Φοβαμαι μην έχει κάνει και αλλού ζημιές... Αλλά που.. Τα μπεκ τα αλλάξαμε σωληνώσεις καθαριστικάν...παίζει και μια αντλία η βαλβίδα μέσα στο ρεζερβουάρ να ευθύνεται για κάτι τέτοιο?
 7. Ναι σωστά έχουν αλλαχτεί όλα αυτά συν ότι έχουμε καθαρίσει ντεπόζιτο και σωληνάκια όλα... Τώρα στο ρελαντί είναι μια χαρά δεν έχει τρέμουλο... Στην πορεία όλα καλά. Μέχρι να φορτώσεις καλά χιλιόμετρα... Εκεί βγάζει σημα check engine Και πέφτει σε safe mode.. Το διαγνωστικό βγάζει φτωχο. Μίγμα... Πάλι..
 8. Τα 4000 χιλιάρικα τα πλήρωσε εκείνος παραδεχομενος το λάθος του αντικαταστήσε σε αντιπροσωπεία τον εγκέφαλο την εξάτμιση φίλτρο egr και αντλία υψηλής... Εμείς βάλαμε τα μπεκ.. 1100 ευρώ... Σύνολο 5.000 έως τώρα για ένα τρεμουλο που έβγαλε τον Ιούνιο και ακόμα δεν ξέρουμε από τι ήταν τελικά και γτ φτάσαμε ως εδώ... Το θέμα τώρα είναι τι κάνω.. Όλα καινούρια έχουν μπει.. Και. Ακόμα δείχνει χαμηλη πιεση και φτωχο μιγμα..
 9. Το πήραμε από μαντρα με 1 χρόνο εγγύηση.. 3 μήνες είχαμε το αυτοκίνητο και μας έκανε ένα τρέμουλο... Και φυσικά το πήγαμε σε αυτόν που το πήραμε να το δει με το συνεργείο του και να το φτιάξει.. Μας είπε ότι φταίει το φίλτρο.. Τα αφαίρεσαν γτ μας είπαν ότι θα είναι καλύτερα να μην γεμίζει το φίλτρο dpf και θέλουμε να το πηγαίνουμε για καθαρισμό η για αλλαγή... Μας είπαν ότι το έκαναν σε σχεδόν όλα τα pick up... Δεν υπολόγισαν μόνο ότι ο εγκέφαλος του Αmarok δεν πριγραμματιζοταν η τουλάχιστον δεν ήξεραν να του περάσουν το πρόγραμμα και ότι πειράματα έκαναν αποτυγχαναν μέχρι που χάλασε ο εγκέφαλος ... Μετά πήγαμε αντιπροσωπεία και τα Ξαναέβαλαν..
 10. Μακάρι.. Αθήνα είναι το αυτοκίνητο εμείς μένουμε σε νησί.. Μακάρι να μην έχουμε κανένα θέμα με μηχανή.. Υπάρχει περίπτωση τα ρινισματα της χαλασμενης αντλίας να έχουν βλαψει κάτι από εκεί?
 11. Έχουμε δώσει γύρω στα 4.000 μαζί με τον μαντρα και ακόμα δενε χουμε ηρεμήσει... Έχει κλείσει ραντεβού τώρα ο μηχανικός μας σε έναν πετρελαια λέει της bosh και να μετρήσουν πιέσεις να δουν που γίνεται η ζημιά..
 12. Ναι μου τα είχε βγάλει ο μάντρας που μου το έφερε από έξω για καλύτερα είπε αλλά δεν μπορούσαν να προσαρμόσουν τον εγκέφαλο και καταστράφηκε.. Έτσι το πήγε αντιπροσωπεία με δική του επιβάρυνση και βάλαμε καινούρια εξάτμιση egr φίλτρο dpf και εγκέφαλο όλα καινούρια.. Από εκεί και πέρα ακόμα δεν έχουμε ξεμπλέξει.. Αλλάξαμε βαλβίδα πίεσης καυσαερίων μετά αντλία υψηλής και μετά μπεκ... Ακόμα βγάζει ένδειξη φτωχό μιγμα... Αγχώνομαι μήπως μετά την διάλυση της αντλίας και περνώντας ρινισματα μηοως έχει γίνει καμία πατατα στην μηχανή.. Παιζει τετοιο ενδεχόμενο?? Θα είχε και κάποια άλλα συμπτωματα η θα έδειχνε κάτι το διαγνωστικό;;;
 13. Πετρέλαιο είναι το αυτοκίνητο... Τώρα με πήρε ο μηχανικός μου και είπε ότι θέλει να κοιτάξει μια αντλία μέσα στο ντεπόζιτο... Θα το πάει λέει σε μπεκα να το συνδέσουν σε ειδικά μηχανήματα να δουν τι βγάζει..
×
×
 • Create New...