Jump to content

fani07

Members
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

About fani07

User Information

  • Gender
    Female | Γυναίκα
  • Δήμος
    Κεντρικής Μακεδονίας - Θεσσαλονίκης
  • Νομός
    Θεσσαλονίκης

Other Info

  • Car Type
    Polo 6R1 (2010)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

fani07's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Καλησπέρα σας, έχω ένα polo 1.2 του 2013 το οποίο και χρειαζεται αλλαγή αμορτισέρ, στα 180000 χιλιόμετρα που βρίσκεται. Τον τελευταίο καιρό τα κρατήματα του δεν είναι αυτά που ήταν συνήθως και αυτο το αποδίδω στην αλλαγή που χρειάζεται. Όμως τις τελευταίες μέρες παρατηρώ και μια περίεργη συμπεριφορά του τιμονιου, σε λακκούβες η σε φρενάρισματα έχει την τάση να μαλακώνει και να κλείνει προς τα δεξιά. Γενικά η αντίσταση στο τιμόνι μου φαίνεται διαφορετική σε σχέση με παλαιότερα. Καμία ιδέα;
  2. Καλησπέρα, εχω ενα polo 6R του 13 και έχω παρατηρήσει ότι από την στιγμή που σβήνω την μηχανή κρατάει και για πολλές ώρες μετά δεν έχει κρυώσει εντελώς. Παραμένει ζεστη η μηχανή ακόμα και μετά από οχι και ιδιαίτερες αποστάσεις. Το αυτοκίνητο δεν έχει δείκτη θερμοκρασίας οπότε δεν γνωριζω σε τι επίπεδα βρίσκεται όμως το γεγονός αυτό με παραξένεψε και δεν το θεώρησα φυσιολογικό; Γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να είναι;
  3. Καλησπερα polo 6R1 του 2012 και αντιμετωπίζω το εξης προβλημα μετα απο αλλαγη egr. Το αυτοκίνητο κυριως οταν κινείται σε χαμηλές στροφες μοιαζει να αντιμετωπιζει προβλημα τροφοδοσιας, κλωτσαει την ταχύτητα οταν αυτη ειναι 2.5χιλιάδες στροφες και λιγοτερες και το κανει κυριως σε ανηφόρες. Τελευταια εχω παρατηρησει οτι αλλαξε και ο ήχος του, είναι πιο βαρυς σαν να είναι μπουκωμενο. Καμια ιδεα κανεις;
  4. Οι στροφες μου ειναι στις 800 αρα φανταζομαι οτι δεν παίζει κατι τετοιο. Υπαρχει κάποιος αλλος λογος που μπορει να θελει ξεμπουκωμα το αυτοκίνητο; να έχει βουλωσει κατι αλλο το οποιο και θα "καθαρισει με μια γρήγορη βόλτα;" επειδη στενός μου φιλος αλλαξε προσφατα τα μπεκ του, σκεφτηκα μηπως ειναι αυτο, πραγμα που απεύχομαι, δεν θα μου ειχε βγαλει σχετική ένδειξη στο καντραν;
  5. Ε δεν νομιζω, να κλωτσαει και να μην τραβαει το αυτοκίνητο για αυτον τον λογο, η συμπεριφορά του γενικα ειναι λιγο αλλόκοτη, θα προσπαθησω να το ξεμπουκωσω αυριο μηπως το προβλημα ειναι απο το το dpf και χρειάζεται αναγέννηση. Αν οχι θα παει στο συνεργείο.
  6. Αρα αν δεν αναψει το λαμπακι πως καταλαβαινω οτι χρειάζεται να κανω αναγέννηση;
  7. Σημερα μου αναβοσβηνε το λαμπακι της προθερμανσης του κινητηρα, εσβησα το αυτοκίνητο και οταν ξαναεβαλα μπρος ηταν ενταξει, γενικα ακομη νιωθω το αυτοκίνητο να μην εχει δυναμη σαν να εχει μπουκωσει, δεν τραβαει οπως πριν την αλλαγή της egr, αρχιζω και σκέφτομαι μηπως εχει γινει καποιο λαθος στην αλλαγη της και εχει προκαλεσει αυτο το θεμα; υπάρχει τέτοια περίπτωση;
  8. Το καθαριστικο dpf να το βαλω αν τυχον ανάψει το αντιστοιχο λαμπακι η μπορω και ετσι; γιατι νιωθω οτι εχει μπουκωσει το αυτοκίνητο και χρειαζεται αναγεννηση αλλα χωρις να εχω τετοια ενδειξη.
  9. Καλησπερα, χρησιμοποιει καποιος καθαριστικα για dpf και συστημα ψεκασμου μπεκ; χρησιμοποιω μεχρι τωρα μονο καθαριστικο πετρελαιου και ηθελα να μαθω αν ειναι καλο να βάζω και απο αυτα και αν ναι καθε ποσα χλμ.
  10. Μακάρι γιατι με τρομαξε, αν και τωρα δεν το κανει σχεδόν καθολου ειναι μερικες φορες που εχει ενα τρεμουλο κυριως οταν οι στροφες κυμαίνονται σε χαμηλα επιπεδα. Θα δειξει τωρα που πεφτει πάλι το πετρελαιο, αν το κάνει εντονότερα ισως εχει καποιο θεμα η αντλια.
  11. Αρα αν καταλαβαίνω σωστα, θελει λιγες ανεβασμενες στροφές σε ανοικτο δρόμο με σταθερη ταχυτητα για λιγη ωρα ετσι; δεν χρειαζεται κατι συγκεκριμένο, γιατι πχ καπου διαβασα 2.5 χιλ στροφές με 4η και περίπου 80.
  12. Δεν θα μου ειχε βγαλει καποια ένδειξη στο καντραν σε περίπτωση αναγέννησης;
  13. Στις 800 ειναι οι στροφες μου, γενικα καπνο δεν εχω παρατηρησει αλλα καποιες φορες μυριζω κατι περιεργο χωρις να ειναι εντονη η μυρωδια. Τι εννοείς οταν λες να την "ολοκληρωσω"; δεν σπαμπαζω και πολλα, αλλα δεν θα το εβλεπαν τωρα που αλλαξα την egr? Κατι ακομη, 2 μερες τωρα που οδηγαω το αυτοκίνητο σε υψηλες στροφες μοιάζει να εστρωσε καπως, οχι τελειως, αλλα το κανει αραια και που.
  14. Φιλε παντα βαζω εκο avio η shell v power, δεν εχω βαλει ποτε απο το απλο, μπορει να ισχύει αυτο που λες αλλα δεν ξερω που να ψαξω καλυτερη ποιότητα.
  15. Παντως απο οταν γεμισα το πετρελαιο σχεδον το φαινομενο εξαφανιστηκε. Αν και το αυτοκίνητο δεν ρολαρει τελεια, χωρις να παρουσιαζει καποιο συγκεκριμένο θεμα.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.