Jump to content

nickgn

Members
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by nickgn

  1. Καλησπέρα σας, ειναι φυσιολογικό σε κινητηρα clha 1.6 με τα 105 άλογα, οταν ανοιγεις την τάπα λαδιου και ενω ειναι σε λειτουργια ο κινητηρας, να καπνίζει? ή να αρχίσω να αγχώνομαι? Ευχαριστώ.
  2. Ναι συγνώμη δεν ηταν σωστή η ερώτηση μου, στους TSI & TFSI εννοουσα
  3. Καλημέρα σας, επανέρχομαι με το εξής ερώτημα, στους δίλιτρους κινητήρες ισχύει οτι μπαίνει πιο άφοβα αέριο?
  4. σε ευχαριστω για την απαντηση, η αλήθεια είναι οτι φοραω στο γκολφακι παραλληλο εγκεφαλο με καλουτσικες αποδόσεις, θέλω όμως παραπανω, αρα δεν θα βολευτω με τα 160 μανισια άλογα του σιρόκο
  5. Καλημέρα σας, σκέφτομαι να πουλήσω το γκολφακι μου και να προβω σε αγορά σιρόκο γιατί μου έχουν λέιψει τα γκάζια. Λόγω όμως του ότι καλόμαθα με την πρωτίστως οικονομία στο καύσιμο που πρόσφερε το πετρέλαιο, ήθελα να μάθω το κατα πόσο η τοποθέτηση αερίου σε κινητήρες TSI 1.4 είναι σοφή επιλόγη στον αν προκαλούν προβλήματα σε αυτούς τους κινητήρες. Σας ευχαριστώ
  6. έβαλα λαδι κινητηρα χωρις ιδιαιτερο αποτελεσμα, θα δοκιμασω και wd40
  7. Καλησπέρα σε όλους, αντιμετωπίζω πρόβλημα με το καπάκι του ρεζερβουάρ μου, πολλές φορές κολάει για τα καλά και δεν ανοίγει (είναι με τον μηχανισμό push & open). Οι πάσχοντες έχουν να μου δώσουν κάποια λύση ή πρέπει να πάω για αλλαγή του ?
  8. οχι δεν θελω να το χαμηλωσω, γιατι οντας ψαροτουφεκας δεν με περνει το χαμηλωμα, μονο λιγο πιο σκληρα απο αυτα που φοραει θα ηθελα για να εχω ενα καποιο καλυτερο κρατημα σε στροφες Πηλιου... το μπατζετ μου ειναι ταβανι 500!
  9. καλημέρα σας, εχω το προαναφερόμενο γκολφακι την έκδοση των 105 ίππων. Λόγω του ότι έχω φτάσει τα 150.000 χλμ νομίζω ήρθε ο καιρός και να αλλάξω τα αμορτισέρ του. Θέλω να βάλω ένα κλικ πιο σκληρά απο αυτα που φοράει μαμα, γιατί μου φαίνονται αρκετα βαρκαρόλα, βέβαια δεν έχω εικόνα τι συμπεριφορά έχουν οταν είναι φρέσκα γιατι το αμαξι το αγόρασα 1 χρόνο πριν μεταχειρα. Τι θα προτείνατε να βάλω? τα μαμα, της sachs ενα κλικ πιο σκληρά ή billstein ? προφανώς και τα billstein βγαινουν πιο ακριβά απο όλα... Επίσης ποιας εταιρείας αμορτισερ φοραει μανισια? Ευχαριστώ, Νίκος
  10. ολα αυτα εχω σκοπο να τα κανω.. θα το παω σε εναν δικο μου το αμαξι να το δει.. αλλα για βαμμενο δεν μου εκανε, το εψαξα ενδελεχως και δεν ηταν βαμμενο πιστευω.. υπηρχαν μικρογρατζουνιες περιφερειακα αλλα και σε ενα μαρσπιε, τα χλμ που πιστευεις μπορω να τα επιβεβαιωσω αν λες,να μην το παω σε αντιπροσωπεια?
  11. Είπε ότι του δώσανε άλλο εταιρικό και αυτό δεν το κουνάει καθόλου. Λίγα λες είναι τα χιλιόμετρα;
  12. στην kosmocar λες, παρολο που το αυτοκινητο βρισκεται Θεσσαλονικη?
  13. εισαι κατατοπιστικοτατος, γενικα ειχα σκοπο να κανω τις εξης κινησεις πριν προβω στην αγορα του, 1ον να το παω προφανως σε ενα συνεργειο δικου μου ανθρώπου 2ον να δωσω τον αριθμο πλαισιου στην vw να δω τι θα μου πουν και οι δυο και μετα θα γινει η αγορα
  14. Ελληνικο, ενα αλλο θεμα που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι δεν εχει βιβλιο service, αλλα μου ειπε οτι αν παω στην αντιπροσωπια ειναι ολα τα service καταγεγραμμενα ηλεκτρονικα. Μπορει να ισχυει κατι τετοιο? και αν ναι για πιο λογο δεν υπαρχει το βιβλιο?
  15. καταλαβα, σε ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σου
  16. Βασικα για να ειμαι ειλικρινης, δεν καταλαβα πως εννοεις το "αν εισαι τυχερος και πεσεις, εχει τις πιο βασικες βλαβες".
  17. Επισης θα ήθελα και μια γνωμη για 6αρι γκολφ ντιζελ1.6, γενικα σαν μοντελα, για μια οικονομικοτερη αγορα με οτι αυτο συνεπαγεται..
  18. κανω καθημερινα 60 χλμ σε περιφερειακο, βρισκομαι θεσσαλονικη. δηλαδη σαν μοντελα βγαζουν κ αλλα προβλημματα? η βασικοτερη μου απαιτηση ειναι το θεμα να ειναι οικονομικο στην καταναλωση και να εχει αντοχη σε βαθος χρονου λογω αρκετων χιλιομετρων που κανω καθημερινα.
  19. καλησπέρα σας, λογω του οτι σκέφτομαι την αγορά ενός μεταχειρισμένου golf7, θα ήθελα αρχικά απο τους κατόχους του συγκεκριμένου μοντέλου να μου πούν εντυπώσεις, κόστος συντήρησης αλλά και τυχόν προβλήμματα που μπορεί να μου εμφανιστούν στην πορεία. επίσης θα ήθελα την αποψη σας σε κατι πιο συγκεκριμένο, εχω βάλει ενα γκολφακι στο ματι, ειναι του 14 μοντέλο με 120000 χλμ, ιδιώτη. Σαν 1η εντύπωση αρκετα θετικη μπορώ να πω, καλός ήχος μηχανής και εξωτερικά και εσωτερικα σε πολυ καλη κατάσταση. το πήρα για ενα test drive ομως και αυτο που μου εκανε εντυπωση ηταν οτι με 20 λεπτα οδηγησης τα 10 απο αυτα σε στενα και τα αλλα 10 σε περιφερειακο, το αμαξι ανεβασε θερμοκρασια στη μεση της ενδειξης (με εξωτερικη θερμοκρασια περιβαλλοντος 18 βαθμους). Μου φανηκε περιεργο διοτι απο την λιγη βεβαια επαφη που εχω με diesel κινητηρες (οδηγηση αυτοκινητου εταιρικου 1 φορα) ειχα την εντυπωση οτι η θερμοκρασια ανεβαινει πολυ αργα. Κατι που μου φανηκε επισης ανησυχιτικο ηταν οτι με το που εσβησα το αμαξι αρχισε να δουλευει το βεντιλατερ. Μετα ρωτωντας τον ιδιωτη για πιο λογο αναψε κιολας, μου απαντησε οτι δεν γνωριζει αλλα οτι εχει συμβει και σε αυτον κανα δυο φορες και οτι σταματαει το βεντιλατερ αν το ξαναβαλεις μπροστα. Θα ήθελα την αποψη των εμπειροτερων αν το θεμα με την θερμοκρασια και το βεντιλατερ ενεχει προβλημματα και μελλοντικες ζημιες ή εαν ειναι φυσιολογικο στο συγκεκριμενο μοντελο. ευχαριστω.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.