Jump to content

Katramis

Members
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

About Katramis

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

User Information

  • Νομός
    Αττικής

Katramis's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Αυτό θα ήταν η μόνη συνετή επιλογή, όμως έχει βγει σαν αυτοκίνητο τρομερά αξιόπιστο και σε βυθίζει στο κάθισμα αν το θέλει ακόμα κι έτσι, οπότε και λόγω τρέλας θα ήθελα να το κρατήσω και απλώς να το βελτιώσω κι άλλο. Ωστόσο για να θίξω λίγο και το θέμα για το Mk6, στενό συγγενικά μου πρόσωπο το πήρε με διαφορά ενός χρόνου και δεν έχει σταματήσει να βγάζει σοβαρά προβλήματα (πιστόνια, εγκέφαλο, πεταλούδα, αισθητήρες λάμδα, ηλιοροφές που ανοίγουν μόνες τους κτλ) το 5 μια καδένα στα 100.000 και την επιτακτική οροφή. Χωρίς βέβαια το ένα αυτοκίνητο να είναι ισχυρό στατιστικό στοιχείο για συμπεράσματα. Επίσης, εμφανισιακά το προτιμώ η αλήθεια είναι αν και προσωπική άποψη καθαρά.
  2. Καλησπέρα σε όλους! Θέλω να δώσω μια νότα παραπάνω στο 12ετίας γκολφάκι μου με 145.000χλμ. Σε γενικές γραμμές δε θέλω ακραία πράγματα, τα παρακάτω: 1. Αλλαγή σε ελευθέρας εισαγωγής αέρα (short ram) με θερμοασπίδα κατά προτίμηση 2. Καινούριο τελικό για λίγο (όντως λίγο) παραπάνω ήχο και μπάσο. Για την εμφάνιση βλ. φωτογραφία. 3. Ολική βαφή σε διαφορετικό χρώμα μεταλλικό (μέσα-έξω) 4. Σύστημα αμορτισέρ γιατί τα μαμά έχουν κλατάρει. Περισσότερο ψάχνω προς την άνεση και την ποιότητα κύλισης πάρα την σπορ πλευρά στο συγκεκριμένο. 5. Από 16x6.5 (pilot sport 4 205/55/16) ζάντες σε 18x8 (με pilot sport 4 245/40/18) 6. Και στο τέλος για να δέσει ένα πρόγραμμα stage 1 ή 2 Όπου και όσο μπορείτε για μαγαζιά, ανταλλακτικά, τιμές και προτάσεις,υποδείξεις, εμπειρίες βοηθάτε! Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων παιδιά!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.