Jump to content

NikosMarkos14

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by NikosMarkos14

  1. Καλημέρα. Ναι για κεντρικό κλείδωμα είναι. Δοκίμασα με degreaser και λιπαντικό. Δεν έχω προλάβει ακόμα να δοκιμάσω με WD40 λόγω δουλειάς. Σε περίπτωση που πάω για αλλαγή ξέρουμε περίπου κόστος; Και αν θα πρέπει να αλλάξω όλες τις κλειδαριές, μίζα και εγκέφαλο immobilizer; Έχω ακούσει πολλά τελευταία και δεν ξέρω τι ισχύει και τι όχι. Βέβαια θα πάω σε ένα κλειδαρά να δω αν σώζεται. Απλά ρωτάω ενημερωτικά. Ευχαριστώ.
  2. Καλημέρα σε όλους. Έχω ένα Polo 6n APQ του 1999 και πριν 2 μέρες όταν πήγα να το κλειδώσω το κλειδί δεν έβγαινε απ' την κλειδαριά και δεν γυρίζει καθόλου αριστερά για να ξεκλειδώσει. Τώρα κλειδώνω και ξεκλειδωνω απ του συνοδηγού. Αλλά χθες και αυτή η κλειδαριά μου έκανε κόλπα. Ενώ γυρνάει κανονικά ξεκλειδώσει μετά από περίπου 10 προσπάθειες. Να πω ότι πριν περίπου 1 μήνα έριξα καθαριστικό σπρέι και σπρέι σιλικόνης για λίπανση. Αν έχει τύχει σε κανέναν και υπάρχει κάποιο tip. Η έστω αν ξέρουμε κόστος επισκευής. Ευχαριστω εκ των προτέρων.
  3. Καλησπέρα σε όλους. Ψάχνω ζάντες BBS Solitude για Polo 6n1 4*100.
  4. Ευχαριστώ θα το κοιτάξω άμεσα
  5. Καλησπέρα έχω ένα polo mk3 και σε πρόσφατο ταξίδι σε ένα σταμάτημα ανέβηκε στιγμιαία η θερμοκρασία όταν το αυτοκίνητο είναι σε πορεία η θερμοκρασία επανέρχεται στο κανονικό. Επίσης παρατήρησα όταν έφτασα στον προορισμό μου ότι δεν δούλευε το βεντιλατερ. Τι μπορεί να φταίει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.