Jump to content

G091

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

About G091

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Δεν έχει οριστεί
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Other VAG car

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

G091's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Ευχαριστώ κ τους 2 σας παιδια που ασχολειστε με το θέμα μου αρχικα!θα επισκεφτώ το συνεργειο που μου προτείνεις μέσα στην βδομάδα!προς το παρόν το αμάξι δεν κάνει τίποτα διαφορετικο..εννοω δουλεύει κανονικότατα χωρίς καμία αστάθεια ή κάτι ασυνήθιστο..γιαυτο και το τρενάρω προς το παρόν μήπως βρω κάποια καλύτερη λύση!
  2. Καλημερα φιλε μου και σε ευχαριστω για την απαντηση. Σε ερωτηση που εκανα στον δευτερο μηχανικο που πηγα μου ειπε οτι πρεπει να βαλουμε την εργοστασιακη παλι πανω γιατι θα υπαρχει περιπτωση να σου δημιουργησει και παλι προβλημα καποια αφτερμαρκετ. Η αληθεια ειναι οτι ειμαι και απο επαρχεια..ζω 10 χρονια στην Αθήνα και ως τωρα δεν εχω βρει μαστορα της προκοπης στην Αθήνα.χαχα..
  3. Καλησπέρα παιδια!ειμαι καινουργιος στο forum και θα ήθελα τα φωτα σας!ειμαι κάτοχος ενός seat Ibiza 2008 1.4 80hp tdi με 130.000 χλμ. εδώ και ένα μήνα αναψε η λυχνία των προθερμάνσεων(που είναι σαν ελατήριο) και το check engine. Πήγα σε συνεργειο και έβγαλε πρόβλημα με την βαλβίδα egr. Ο μάστορας εκεί τσέκαρε τιμη και μου είπε ότι κοστίζει 301 ευρώ και πρέπει να την παραγγείλουμε από εξωτερικο καθώς θέλει κ 60 ευρώ για την εργασία του..παρένθεση ότι το αμάξι οδηγικά δεν μου έκανε απολύτως τίποτα!πηγα σε άλλο μάστορα και μ είπε ότι μπορεί να την καθαρίσει και βλεπουμε..την καθάρισε μου είπε ότι ήταν χαλια από καρβουνο..πλην όμως οι λυχνίες δεν έσβησαν..μου είπε και αυτός την ιδια τιμη για το ανταλλακτικό..η λυχνία μου ανάβει όταν είμαι σε στάση και το check είναι μόνιμα αναμενο..επαναλαμβάνω ότι το αμάξι είναι πλήρως λειτουργικό και δεν αντιλαμβάνομαι τίποτα διαφορετικο εγώ οδηγικά!εχει κανεις όμοια περίπτωση;οποιαδήποτε βοηθεια θα ήταν πολύ χρήσιμη γιατί είναι πολλά τα λεφτά και είμαι πολύ πρόβληματισμενος!σας ευχαριστω
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.